Eu, bodiu, un fel de tarlev

Faceți cunoștință: sunt v. bodiu, n-am fost o zi în campaniile electorale ale LDPM-ului, dar am ajuns șeful Cancelariei de stat, apoi m-am trezit fără voia mea candidat la funcția de primar al Chișinăului, deși nu eram membru al aceluiaș partid, am ajuns pînă la urmă consilier LDPM, deși, culmea prostiei la moldoveni!, nimeni nu m-a obligat niciodată să depun o cerere în acest sens, de patru zile m-au forțat să fiu și președinte al celei mai mari bănci de economii, cu salariu de cel puțin 150 000 lei, lunar, evident, deși nu sunt membru LDPM și nici nu vreau! Salariul e mic, trebuie să recunosc, dar cine trăiește azi în Moldova doar din salariu?

Oricum n-ar fi, de-un ceai și de-o coajă de pîine la noul meu restaurant „Bastion”  îmi  ajunge. Pentru cine nu știe voi reitera că prietenia mea condiționată cu v. Filat datează din 2000-2001, cînd l-am ajutat să privatizeze IPTEH-ul, Uzina de Ciment și alte multe  trufandale, din care acum n-are decît de cîștigat.

Departamentul de stat pentru Privatizare, unde activam amîndoi, sub privirea clarvăzătoare  a lui I.Sturza ne-a pus pe roate afacerile de viitor, căci noi eram proaspeți absolvenți de universități și n-aveam cum să devenim altfel milionari peste noapte. De la o vreme l-am ajutat, condiționat, firește, să pună mîna și pe o importantă cotă de acțiuni la cel mai solid operator de telefonie din statul, unde numai noi doi lucrăm, dar lumea, nu se știe de ce, crede că lucrează doar unul singur.

De fapt, așa și este. Pronunțăm: v.filat și brusc subînțelegem: v. bodiu și viceversa. Culmea ipocriziei este că nimeni, dar absolut nimeni din LDPM nu îndrăznește să-i reproșeze prietenului meu v. filat că, uite, eu  n-aș dori nici beat cui  să fiu membru de partid, dar că aș rîvni la toate funcțiile posibile și imposibile din stat. De fapt, sincer să fiu, așa și este.

Nu sunt membru LDPM, n-am nevoie de așa partid cu toți streleții, țapii, palihovicii, deliii, cimbriciucii, butmalaii și ciobenii dezumanizați din el, dar funcțiile cele mai importante fac parte din meniul meu, aproape zilnic.

N-am ce-mi face, prietenul meu sodomit mă satisface pe deplin și eu îl satisfac totdeauna. Partidul din care nu fac parte, pentru cine nu știe, voi repeta: suntem doar noi doi! Noi hotărîm totul, cu voturile celorlalți, bineînțeles, fiindcă așa ni se pare normal și democratic să fie în veci! Și dacă aceasta nu  se numește cumva „dictatură” a unei persoane atunci cum naiba se mai poate numi chiar n-am de unde să știu.

Scopul meu permanent e să-i dreg pe liberali, care pretind c-ar mai fi  și democrați. Și  coșmarul meu e pe cale să se împlinească. Iar faptul că pe timpul lui voronin a existat un caz similar chiar nu mă deranjează deloc, ci dimpotrivă, îmi dă aripi să nu mă opresc la cele realizate.

Bine-bine, admitem că de Voronin ați uitat deja, însă numele tarlev vasilii pavlovici chiar să nu vă spună  nimic? Dar absolut nimic? Și din această crasă nebunie să nu avem dreptul, eu și prietenul meu sodomit, vreo cîteva miliarde  să BEM?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*