Unguretul udemerist, Antonescu și Ponta la suspendare

Sper, totuși, că vremea actualilor politruci și oligarhi a trecut! Vom vedea în curând ce oferte politice vor fi lansate, noi și vechi… Cu Traian Băsescu, încă un an sau doi, românii nu se vor împăca, nu vor înceta dușmănia, nu vor fi sancționate minciuna, hoția, trădarea și nu va fi loc pentru reconciliere. Aceasta ar fi posibilă doar după o lustrare in corpore a clasei politice. Sau, Doamne ferește, după un război civil. Nemernicii care au acaparat puterea călcând firava democrație în picioare sunt în stare, dacă nu le ies calculele cu destituirea la referendum, să instige masele unora împotriva altora, să însceneze un carnagiu, să aprindă țara ca nu cumva să câștige Băsescu și zboare Antonescu din viața politică, așa cum a plusat.

Prevăd o serie de procese judiciare istorice, peste doi-trei ani. Iar șansa unei reconcilieri naționale de durată se va  manifesta doar în cazul apariției unei forțe politice noi, viguroase, capabilă să coaguleze oamenii valoroși în cadrul unui mare pol civic. Merg până la a spera că partidele extraparlamentare vor reuși să creeze o alianță solidă pentru a contrabalansa procesul periculos și dement de refesenizare a țării. Este nevoie de un lider național credibil care să se sacrifice intrând în mizeria politică pentru a o curăța. Sunt conștient că, decât cu hienele și șacalii  din fauna asta hulpavă, tot mai bine ar fi cu Băsescu, dacă ar mai avea susținere populară și partid  solid. Dar nu trebuie să gândim doar de azi pe mâine.

Poporul este adormit, anesteziat, perfuzat în agonie cu ură împotriva omului de serviciu la încasări, Traian Băsescu, o piedică în calea mărșăviilor adversarilor. Românii nemintoși își vor revărsa furia pe președinte la referendum, îl vor sacrifica. Cotroceanul, rejectat cu atâta ușurință, nu va avea vreme în trei săptămâni de campanie să recâștige încrederea românilor, susținut de un partid uzat, decredibilizat. Termenul prea scurt pentru apărare prin votul popular îl pune în imposibilitatea de a realiza scorul necesar salvării la referendum. În disperarea lor oarbă de a-l executa moralmente, Ponta și Antonescu au schimbat regula referendumului și toate celelalte reguli, acestea fiind gloanțele care îl vot doborî. Va pierde din cauza timpului. Va fi ca într-o partidă grea de fotbal în care echipa condusă nu mai are vreme să remonteze scorul în fața unui adversar care joacă dur, la sânge, la fel de disperat. Și, după ce va pierde partida, îl vor judeca și condamna, dacă nu a încheiat suficiente polițe salvatoare: probe compromițătoare despre adversari pentru a-și negocia libertatea. Dacă un fost șef de guvern  face în pușcărie, de ce nu ar face și un șef de stat, nu-i așa tovarășe Iliescu?

Oculta care prepară președinți în laboratoarele tainice l-au școlit teoretic și practic pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru a conduce statul român vreme de două mandate. Urmează să fie președinte dacă nu se încurcă socotelile, cum s-au încurcat acum, fiindcă obraznicii și răsfățații Ponta și Antonescu, nevăzându-se în cărți, își arată mușchii fără să ia în calcul că vor fi tratați ca trădători, ca uzurpatori și vor fi și ei condamnați. Nu conștientizează că declanșează evenimente pe care nu le pot controla. Vanitatea și lăcomia îi va duce la pierzanie. Ei vor fi țapii ispășitori ai ciclului istoric de circa două decenii și jumătate. Parșivii și experimentații păpușari din spate îi trag pe sfori și pe sfoară pe acești mici nemerrnici avizi de carieră și înavuțire, scoțându-i la înaintare, spre a se pune încă o vreme la adăpost pe ei înșiși, marii și vechii hoți și sforari cărora, este evident, le este frică de pușcărie după ce au văzut că Năsatase, care părea intangibil ca și ei, a fost încarcerat la Rahova într-un episod jenant, de nebărbăție și lașitate. Un episod din lungul serial politic difuzat de televiziunea publică și posturile aflate când de o parte, când de alta a taberelor politice, mai alunecoase și curvoase (!) decât tot unguretul udemerist care a votat pe ascuns în parlament, ”după propria conștiință”, în recentul episod cu suspendarea Băsescului, lăsând loc de ”jó napot” oricine ar câștiga bătălia. O strategie clientelară de stabiliment anti-românesc pe care și-o permite fiindcă li se permite. Când românimea se ceartă maghiarimea instigă și… câștigă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*