Nu fiţi indiferenţi! Luaţi atitudine! Implicaţi-vă!

Dragi compatrioţi,

Cel mai mare păcat faţă de oameni, nu este ura, ci indiferenţa faţă de ei. Indiferenţa este esenţa inumanităţii. Nu fiti indiferenţi !  Luaţi atitudine ! Implicaţi-vă !

Deciziile luate de Guvernul României în ultimele zile dovedesc cà noii guvernanți comit un atac mârsav, o lovitură sub centură, asupra statului de drept. Statul de drept nu mai e respectat de către clica de la putere. Ignorarea de către primul ministru a deciziilor Curţii Constituţionale, tergiversarea publicării în Monitorul Oficial a unui decret, preluarea Monitorului Oficial de către Guvern, încercarea de înlocuire a judecătorilor Curţii Constituţionale, înlocuirea președintilor Senatului și a Camerei Deputaților în mod abuziv și  în regim de urgență, declanșarea  procedurilor de suspendare a preşedintelui tării etc. sunt dovezi certe că acest guvern de impostori, hoți, plagiatori, infractori de drept comun, care conduc acum destinele României, trebuie ferm și rapid condamnat.

Ținta lor, evidentă dupa arestarea lui Năstase Adrian, este controlul total asupra justiției, dat fiind numărul impresionant de juștibiabili din clasa politică la vârf.

Va propun să ieșim în fața Consulatului General al României de la Montreal, să manifestăm. Promit să mă ocup de aprobările necesare. Va cer respectuos opinia. N-am nici un fel de vanitate. Nu țin sa fiu l’organisateur en chef. Las oricui dorește acest lucru. Doresc doar să nu fiți indiferenți la ceea ce se întamplă în Patria noastră natală.

Aștept opiniile dvs. pe adresa de email radio@vocearomaneasca.ca.

De asemenea, invit – pe oricine vrea să participe – la o dezbatere liberă în cadrul emisiunii de radio «La ora românească, microfonul vă aparține!» care se derulează în fiecare sâmbătă, ora Montreal, după-amiază, între 17h00 și 18h00, transmisă de postul CFMB – AM 1280, emisiune care poate fi ascultată şi pe internet pe pagina noastra web.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*