„Singuri Împreună” – într-o galerie de imagini veșnic surprinzătoare

Codruţa Cernea este originară din Târgu-Mureş și a absolvit studiile de master în anul 2010 la  Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, Facultatea de Arte Plastice. A avut mai multe expoziții remarcabile în Capitală, dintre care trebuie să semnalăm proiectul  „I Wonder What You’re Thinking”, din 2009, de la Galeria MORA, Bucureşti.

În 2010 a fost prezentă, de asemenea, în expoziţii precum Zoomania.ro, MNAC, București, Săvârșenie, Galeria Apollo, București, Atelier în tranziție, Galeria Apollo, Bucureşti, Corporealități, Căminul Artei, București

Mai recent, în martie 2011 a expus în cadrul vernisașului „Figure In. Figure Out”, la LC Foundation,București, un spaţiu de artă contemporană care promovează o nouă generaţie de pictori figurativi.

De referință rămâne și expoziția „Suspended Moments” (2009 – 2010) , proiect care curpinde secvențe din momente private, extrase din cotidian şi fixate precum o secvenţă de film.

Codruta Cernea este interesată permanent de atmosfera lucrărilor şi de complexitatea mesajului unei imagini, ir expozițiile sale aduc întodeauna figurativul într-o expresie continuu surprinzătoare.

Expoziția de la Atelier 030202, vernisată de puțină vreme la sala nouă a Teatrului de Comedie din București, încheie prima sesiune de proiecte vizuale din acest an inaugurată în acest nou spațiu de exprimare vizuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*