Sever Mureșan, urmaș de sânge al pașoptistului Andrei Mureșan, rupe tăcerea prin prima carte dintr-o serie a scriitorului Cezar A. Mihalache despre execuția sa morală și înstrăinarea Băncii Dacia Felix

Zilele trecute, premergător evenimentului editorial din 28.06.2012, am difuzat pe numeroase site-uri de ziare, reviste, televiziuni, posturi de radio, bloguri, rețele de socializare și (mai ales) agenții de presă, următorul comunicat-invitație împreună cu fotocopia electronică a afișului:

La celebra Librărie Mihail Sadoveanu va avea loc lansarea volumului incendiar RENĂSCUT DIN CENUȘA UITĂRII al scriitorului și jurnalistului CEZAR. A. MIHALACHE, o primă carte dintr-o serie care deconspiră prin documente șocante autorii distrugerii la comanda ocultei oculte (!) a băncii românești DACIA FELIX și ai executării morale, financiare și judiciare a unui român sclipitor, ANDREI SEVER MUREȘAN, descendent de notorietate al militantului revoluționar Andrei Mureșan, autorul poeziei ”Deșteaptă-te române” care a devenit textul Imnului României postdecembriste.

Sever Mureșan a refuzat jocul politic și finanțarea fesenismului și post-fesenismului. ”Călăul” băncii și al magnatului român, demonstrează cartea, este MUGUR ISĂRESCU, iar adevărații asasini sunt conducătorii României din perioada regimurilor care s-au perindat în acești 22 de ani de jaf și prădare, între care nu puțini încă dețin comanda mașinăriei și mașinațiunilor politice cu legături în oculta sionistă, unul dintre ei implantându-și recent în gât, cu o urmă cât o zgârietură, un dulce glonț amăgitor al iluziei că scăpă de pușcărie…

Vă reamintesc faptele: câțiva universitari ardeleni au hotărât să înființeze în 1991 o bancă românească puternică, având proiecte și programe naționaliste care să asigure asistarea și capitalizarea românilor pentru a deveni proprietarii patrimoniului economic și agricol românesc, supus, cum bine știți, distrugerii, privatizării frauduloase, înstrăinării… Ceea ce continuă de două decenii în țară la scară economică națională.
”…În principal, trebuia împiedicată Banca Națională să repete rolul jucat înainte de primul Război Mondial în românizarea proprietății funciare din Transilvania! Mobilul noilor mașinațiuni, post decembrieste, fiind deromânizarea proprietății din România. Iar pentru aceasta trebuia puse la conducerea Băncii naționale și a Țării cât mai multe persoane cărora să le pese prea puțin de Țară! Oferta, din partea clasei politice românești, oferta de trădători, se pare că a fost mult peste cererea pieții, a structurilor internaționale interesate în destructurarea României!… Domnule guvernator al Băncii Naționale, care ocupați în mod inamovibil fotoliul onorat cândva de Brătieni, desființarea Băncii DACIA FELIX s-a produs prin abuz și diversiune, prin minciună și sperjur, prin fals în acte și declarații, etc…, etc. Desființarea DACIEI FELIX a necesitat însă și câteva crime, asasinate… Repet: asasinate!, dar fără de care, probabil, ingineria financiară numită falimentul unei bănci prospere, nu ar fi putut avea loc. Care sunt, deci, limitele penale și morale ale implicării lui MUGUR ISĂRESCU în falimentul provocat, în distrugerea economiei românești, în falimentarea suveranității noastre naționale?” (Prof.Dr. Ion Coja, autorul prefaței cărții).

În ziua și la orele prestabilte, la celebra Librărie Mihail Sadoveanu, prin amabilitatea și curajul distinsei și venerabilei Doamne GEORGETA MUNTEANU,  director de o viață și adevărată ”maică stareță” a templului cărților de pe Bulevardul Magheru, a avut loc lansarea cărții scriitorului Cezar A. Mihalache, ”Renăscut din cenușa uitării – între Dacia felix și Leumi Bank”, în prezența câtorva notorietăți și a unui număr (in)explicabil de mic de cititori, colaboratori din presă, invitați… Deși lansarea cărții a fost anunțată din timp pe foarte multe canale mediatice, tocmai presa,  emisarii, trâmbițașii, ochii și urechile politrucilor și oligarhilor au preferat să lipsească, să nu cumva să vadă, să audă și să fie obligați să difuzeze un astfel de subiect care, odată adus la lumină prin această primă carte, este ca și scos din cutia Pandorei…

Au lipsit cu remarcabilă lașitate, de asemenea, foști ”prieteni”, colaboratori, parteneri de afaceri, profitori și lingușitori ai magnatului, spre rușinea lor, așa cum au lipsit și de la lansarea aceleiași cărți care arde, care frige (!), cu prilejul evenimentelor editoriale de la Târgul de carte Bookfest 2012. Este jenant, mai ales pentru scribacii, scârmacii și zvonacii presei  tabloide, că nu au preluat direct de la sursă informațiile și fotografiile, preferând un comportament mediatic de cârtițe, inventând sau invocând canale subterane care să îl prezinte pe Andrei Sever Mureșan altfel decât în realitate, prin articole mincinoase și poze trucate. Îi felicit pentru curaj și colegialitate pe participanții așteptați sau neașteptați, dar bine veniți, care s-au prezentat la eveniment și s-au expus (!) din dorința de a afla adevărata istorie a României confiscate și de a sfida tagma trădătorilor de Neam și Țară.

Lansarea cărții a fost moderată de către reputatul prof. dr. Ion Coja a cărui poziție incriminatorie la adresa regimurilor postdecembriste se regăsește și în prefața cărții. S-au exprimat public, de asemenea, Doamna Georgeta Munteanu din partea instituției gazdă, publicistul Romeo Tarhon din partea Editurii Națiunea, celebrul sportiv, om de afaceri și patriot linșat moralmente la comandă politică, Andrei Sever Mureșan, eroul-victimă al cărții, precum și Cezar A. Mihalache, autorul acestei incomode și curajoase lecții de istorie.

A mai luat cuvântul, în semn de mulțumire, cercetătoarea, scriitoarea și jurnalista Maria Cobianu-Băcanu, care a primit cu acest prilej Diploma de Excelență – 2011 din partea ziarului Națiunea pentru lunga și prestigioasa colaborare la acestă publicație națională și naționalistă.

Printre puținii dar valoroșii participanți i-am recunoscut și apreciat pe: scriitorul Dorel Radu, profesorul dr. Dan Păunescu, artistul fotograf Vasile Dumitru, cercetător dr. Elena Cobianu (sora geamănă a premiatei), inginerul de aeronautică și pilot veteran Georges Craioveanu, militanții PNDC Brînaru Ion și Florin Rus, gazetarul Eugen Eftimiu, tânărul și sclipitorul specialist în IT Mihai Pătrașcu, jurnalista Raluca Grințescu și pe alți prieteni ai cărții și adevărului. Am remarcat, de asemenea, prezența juristului Tudor Ionescu, liderul mișcării Noua Dreaptă.

„Națiunea” le mulțumește tuturor și îi așteaptă la umătoarele evenimente editoriale găzduite de Librăria Mihail Sadoveanu: Joi, 05.07.2012, lansarea volumului lui Ion Coja ”Marele manipulator și asasinarea lui Culianu, Ceaușescu, Iorga”, iar o săptămână mai târziu, pe 12.07.2012, lansarea volumului de poezie al lui Romeo Tarhon, ”Și îngerii au îngeri păzitori”.

 
Cititorii și colecționarii de carte pot achiziționa volumul RENĂSCUT DIN CENUȘA UITĂRII de CEZAR. A. MIHALACHE din cadrul unităților Companiei de Librării București, dar și de la difuzorul de carte al Librăriei Atlas, prin comandă la:
http://www.librariaatlas.ro/renascut-cenusa-uitarii-p-17923.html?osCsid=2ab6a821e23e82f739b464af395e70ef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*