Consecințele legii egalității șanselor lui Filat @Ko

(triptic autentic basarabean)

                                                              1

În ziua adoptării cu triumf  a legii homosexualilor și lesbienelor liberale și democrate, mă trezesc cu un tip semiîmbrăcat și tatuat peste tot, care mai nu m-a doborît din mers, în fața Guvernului, tip chiuind ca-n zi de nuntă, în timp ce era filmat de “soția sa”—un alt bărbătoi semidezbrăcat și tatuat modern.

La obiecția mea s-o lase mai…moale, aceștia mi-au scos  dintre picioare o lege, încercînd să mă convingă bestial cu ea!

În acea seară vuia toată Moldova de trilurile depravaților autohtoni, pentru care Filat @Ko a promis că va transforma orișice localitate basarabeană  într-o Sodomă și-o Gomoră nouă  a mileniului III.

Fără rușine!!!

                                                         2

Ieri, directoarea unei edituri din sediul Direcției Cultură a Primăriei municipiului Chișinău a intrat în WC-ul de la etajul 3.  Și s-a speriat! Acolo un bărbat îi oferea  cu drag celuilalt microfonul său apetisant, lîngă lavoar. La vederea directoarei, cel cu cîntatul și-a scos nestingherit microfonul din gură, l-a scuturat, l-a dat puțin pe dreapta și a scuipat  piesa integrală în… lavoar.

La obiecția întregului etaj, aceștia au scos dintre picioare cîte o lege antidiscriminare și i-a convins irevocabil pe toți. Acum nimeni nu mai cutează să ia apă de acolo. Acum depravații Moldovei sunt în maximă siguranță. Alianța pentru integrare europeană, la solicitarea acestora, ne penetrează din toate direcțiile. Astfel, deputații din PLDM, cu excepția lui V. Ghilețchi, cei din PL, fără nici o excepție, și cei din PD, fără O.Sîrbu și V.Plahotniuc, le-au dăruit sceleraților dintre Prut și Nistru egalitatea absolută  în șanse.

Dar noi, fiind egali în șanse cu ei, chiar să nu fim în stare să le ripostăm cu nimic?

                                                       3

Mă apropii de o biserică. Mi-i teamă să intru. Citit-am mai ieri că unii preoți din ambele mitropolii  preferă să slujească avînd o mînă pe cruce și una furișată prin pantalonii mirenilor. Doamne, Doamne și iar Doamne, poate e numai un vis ce mi se arată și nu  mai e homosexuală și lesbiană chiar toată gubernia asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*