Naţia Română nu se salvează stând în fotoliu în faţa televizorului şi înjurând pe „corifeii” care guvernează

Locul de unde ideile de mai bine încep a se transforma în fapte. Numai prin alegerea ta, vei fi mândru de Sectorul 3, în care trăieşti.

Primenirea ţării poate să înceapă la Bucureşti

De ce nimeni nu a fost arestat şi condamnat pentru dispariţia flotei româneşti? În 1990 România avea una dintre cele mai mari flote comerciale din lume. Locul 5 sau 6! La fel, o flotă redutabilă de pescuit oceanic! S-a ales praful de ele! Cum se face că nimeni nu a fost tras la răspundere pentru această veritabilă crimă împotriva intereselor elementare, vitale, ale poporului român, ale României?! Răspunsul este simplu: pentru că vinovaţii acestui dezastru economic şi social se află risipiţi cam în toate partidele care s-au vânturat pe la guvernare! Toate partidele parlamentare au pus umărul la demolarea ţării şi la jaful care a însoţit această distrugere. Astfel că niciunul dintre aceste partide nu poate, prin oamenii săi, să facă ceva pentru aplicarea legilor batjocorite de colegii de partid. Solidaritatea de partid, solidaritate de tip mafiot, îi obligă să nu mişte un deget pentru identificarea vinovaţilor, pentru pedepsirea lor. Aceeaşi este situaţia în Capitală, la toate primăriile! Niciun guvern, chiar să fi voit, nu şi-a putut permite să ia la verificat actele primăriilor, atâta timp cât printre fraudatori se aflau şi oameni din partidul respectiv. În aceste condiţii, singura şansă de a avea la guvernarea Capitalei oameni serioşi, dispuşi să aplice legea, să sancţioneze abuzurile şi fărădelegile de până acum, pentru ca altele să nu se mai facă în viitor, singura şansă de primenire este ca pe 10 iunie să nu vă mai daţi votul vreunui candidat propus de partidele palamentare. Orientaţi-vă asupra candidaţilor propuşi de partidele NE- parlamentare, judecaţi bine oferta acestora, şi alegeţi nu numai candidatul, ci şi echipa de candidaţi la Primăria Capitalei şi la primăriile de sector! E bine să facă parte din acelaşi partid. Echipa de candidaţi ai PNDC (semnul electoral CRUCEA), dacă va ajunge prin votul dumneavoastră să dispună de mersul lucrurilor din primăriile Capitalei, va declanşa din prima zi o anchetă vastă asupra abuzurilor şi fărădelegilor săvârşite de cei care au guvernat Bucureştiul în ultimii 22 de ani!  Ion Coja, Transparenţa în fapte,

Vom da atenţie la toate sesizările şi reclamaţiile în acest sens primite de la populaţie, inclusiv sesizărilor anonime! Avem în vedere şi retrocedările de proprietăţi făcute prin încălcarea legii. Vom cere să  fie cercetate toate dosarele de licitații şi condițiile de legalitate în care s-au ținut. Vom cere verificare tuturor contractelor încheiate de către primarii pentru consultanţă, prestării servicii, lucrări edilitare, de construcții, amenajări. – Locuitorii sectorului 3  trebuie să fie informaţi pe ce s-au cheltuit banii lor, cât costa bunul obiectivul sau serviciul contractat şi cât s-a plătit în final. Avem în vedere încheierea de contracte la un anumit preţ, pentru o anumită sumă, după care pe parcursul execuției proiectelor suma cheltuită şi plătită de Primărie crescut de câteva ori.

Vom cere verificarea lucrărilor de înlocuire a bordurilor în toate sectoarele capitalei. Totodată se va verifica ce s-a făcut cu bordurile inițiale din GRANIT. Unde au ajuns bordurile din granit, ce s-a întâmplat cu granitul? Din oficiu, vor fi cercetate toate dosarele prin care Primăria a fost obligată să plătească daune, penalităţi etc., în procesele derulate după 1990. Marile fraude s-au făcut şi prin procese trucate, în care primăria a pierdut sume enorme, prin încheierea unor contracte cu prevederi imposibil de respectat. Marele jaf s-a făcut cu acoperire în justiţie, dar voinţa de a face lumină şi dreptate poate demonstra caracterul ilegal şi ilicit al acestor contracte, al proceselor pierdute de primării.

S-au făcut mari abuzuri în acordarea de ajutoare sociale, ca „pomană electorală”, unor persoane care nu aveau dreptul la aceste ajutoare. Vom urmări şi această chestiune. Vom întreţine un dialog permanent cu cetăţenii pentru a identifica fraudele din Primării, săvârşite până acum sau în viitor. Vom sta la dispoziția cetăţenilor zilnic, pentru a-i asculta, a le cunoaşte şi a le rezolva problemele. Vom anunţa în media problemele cu care ne confruntăm în cadrul consiliului sector 3, atunci când ceilalți membri ai consiliului, aparţinând altor partide decât PNDC, sau conducerea primăriei încearcă să forţeze votarea unor proiecte sau hotărâri care încalcă prevederile legale. Periodic, prin conferințe de presă, vom informa locuitorii sectorului 3 despre activitatea noastră în cadrul consiliului şi anual vom prezenta bilanţul activităţii atât a consiliului cât şi a noastră în cadrul consiliului.

Vom milita pentru transparenţa şedintelor Consiliilor Locale prin transmisia şi înregistrarea lor pe internet, astfel încât să fie uşor de urmărit de către cei interesați.

Vom cere (prin reprezentanții noştri din primării) rezilierea contractului cu APA NOVA și trecerea distribuției apei în subordinea Primăriei Capitalei, urmată de modernizarea staţiilor de captare, filtrare şi distribuţie a apei potabile în Bucureşti. BUCUREŞTENII  ŞI  TOŢI  LOCUITORII  ROMÂNIEI, TREBUIE  SĂ  AIBĂ OBLIGATORIU  APĂ  POTABILĂ  LA  ROBINET  LA  TARIFE  MODICE.

Vom rezolva odată pentru totdeauna problema Gigacaloriei, astfel încât pentru locuitorii sectorului 3, dar şi pentru toți bucureştenii, factura la întreţinere să nu fie mai mare decât  valoarea facturilor din anul 2008.

Vom redeschide spitalele din sectorul 3, care au fost închise de guvernul Boc susţinut de PDL, UNPR, UDMR și minorităţi – altele decât cea maghiară. Vom construi creşe şi grădinţe suficiente, asfel încât părinţii să aibă posibilitatea de a-şi lăsa copii în condiții optime şi în siguranță, iar ei să poată merge la serviciu fără griă.

Vom moderniza parcul de autobuze, troleibuze, tramvaie, metrou uşor, metrou, asfel încât bucureştenii să se poată deplasa în mod civilizat şi în deplină siguranță.

Vom asigura pază strictă – cu jandarmi – a tuturor parcurilor, astfel încât oamenii să se poată plimba prin parcuri în deplină siguranță zi și noapte.

Vom rezilia contractele firmelor private de pază „căpuşă” (ale funcţionariilor publici), încheiate cu statul, iar instituţiilor de interes național să li se asigure paza cu jandarmi.

Vom scoate samsarii din piețele Bucureştiului, pentru ca bucureştenii să poată cumpăra direct de la producători şi la prețuri suportabile.

Vom încuraja comerţul producătorilor privaţi, sâmbăta şi duminica, în locuri publice autorizate de primării, cu obligativitatea respectării condiţiilor de igienă necesară şi plata unor taxe modice accesibile tuturor. Vom interzice intruziunea intermediarilor în controlul şi monopolul acestui tip de comerţ, tentativele fiind scump plătite de cei rău intenţionaţi.

În calitate de consilier avem posibilitatea de a ne adresa presei, mijoacelor media pentru a cere guvernanţilor, oricare ar fi ei următoarele:

a. Anularea actelor normative prin care li s-a tăiat românilor salariile, pensiile, impozitarea pensiilor, îndemnizaţiile mamelor, ale copiilor, ale adevăraţii revoluţionari din decembrie 1989, ajutorul pentru persoanele cu handicap şi însoţitorilor acestora. La aceste sume să se adauge dobânzile aferente perioadei, începând de la data tăierii lor până la data recuperării de câtre români a întregii sume reţinute. Calcularea dobânzii se va face la valoarea celei practicate de banca CEC.  PNDC, prin specialiştii săi în dreptul muncii, va asigura asistenţă juridică celor care o vor solicita.

b. Revenirea la cota de lapte praf pentru sugari şi marirea acestei cote cu cât este necesar pentru o bună hrănire a sugarilor. Comuniştii cât erau ei de comunişti, de credeau că orânduirea lor socialistă va dăinui veşnic iar ei ca ”boierii”, oricâte abuzuri ar fi făcut şi oricât de mare ar fi fost dezastrul economic naţional, nu ar fi îndrăznit niciodată să se gândească măcar să taie alocațiile mamelor, ale copiilor şi mai ales laptele praf pentru sugari.

Sunt un om, un ROMÂN în vârstă de 66 de ani şi nu am crezut vreodată să trăiesc momentul în care un guvern aşazis democratic, format din fiinţe umane, să ajungă prin ticăloşia lor la acest nivel. Sau poate nu au decăzut d.p.d.v umanitar, ci au făcut-o intenţionat, fiindu-le impus de forțe externe contrare interesului naţional, astfel atentând la distrugerea fondului genetic al NAŢIEI ROMÂNE încă din faşă!

Cine sunt aceşti NEOAMENI, de unde vin şi cine i-a pregătit?

PE  EI  I-AŢI  VOTAT  TIMP  DE  22  DE  ANI  !

Tot aceştia, aceeiaşi care se succed prin rotaţie la guvernare, v-au luat dreptul fundamental de a alege în două tururi de scrutin, printr-o lege total nedemocratică. Veţi alege primarii dintr-un singur tur. Adică, se va vota o singură dată. Cine ia mai multe voturi acela este ales primar. Şi aici se va cumpăra votul direct. Nu vă lăsaţi păcăliţi pentru a plăti apoi cu vârf şi îndesat alţi patru ani! Limitându-vă dreptul la un singur tur de scrutin, trebuie să cumpăniţi foarte mult înainte de a vota.

Pe cine voi vota ?

Aveţi o singură şansă.

Mobilizaţi-vă şi mergeţi la vot !

Naţia Română nu se salvează stând în fotoliu în faţa televizorului şi înjurând pe ”corifeii” care guvernează.

Mai sunt mulţi oameni cinstiţi şi doritori să salveze acest neam de la pieire, prin muncă cinstită, respect, devotament faţă de patrie, de popor şi credință în Dumnezeu.

– Votul vostru contează. El este arma cea mai de temut în aceste momente în care, o zi nu mai au puterea să vă domine. De aceea sunt atat de linguşitori acum şi vă fac nenumărate promisiuni, creându-vă iluzii şi vise frumoase. Alegându-i pe aceeiaşi, istoria se va repeta ”din nou şi din nou”, pentru alţi mulți ani. Nu vă mai lăsaţi demnitatea călcată în picioare. Suntem ROMÂNI şi trebuie să fim mândri de a o spune.

– Credinţa în Dumnezeu şi în forţele noastre ne vor scoate din impas. Să nu ne pierdem niciodată încrederea în noi şi să luptăm cu toate forţele pentru un viitorul mai bun al copiilor noştri, pe care să-l vedem şi noi.

VOTAŢI-MĂ  ŞI  PROMIT  CU  MÂNA  PE  INIMĂ  CĂ  ÎMI  VOI  RESPECTA ANGAJAMENTELE  FĂCUTE

Sunt Niculae IURUC

Candidez la funcţia de CONSILIER la sectorul 3.

VOTAŢI-MĂ!

Puneţi ştampila pe CRUCEA ALBĂ

VOTAŢI SEMNUL ELECTORAL CRUCEA ALBĂ CU CONTUR NEGRU, UNDE DEDESUBTUL EI ESTE ÎNSCRISĂ SIGLA PNDC.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*