Apelul candidatului de meserie cetățean…

Partide și mercenari ai partidelor putrede, epuizate, depășite, lustrabile, condamnabile!

Scuipați-vă, bălăcăriți-vă, ridicați-vă poalele în cap, făceți-vă că luptați, umpleți paginile electronice de toate mizeriile până Duminică la vot, așa cum umpleți stâlpii cu afișele și mesajele voastre mincinoase, disperate, lipsite de inspirație și căldură umană! Vânați-vă ca șacalii și hienele pentru o bucată de cadavru al istoriei mirosind a hoit, câștigați și de astă dată la înțelegere, complotând între voi, aceste alegeri după regula manipulării, adormirii, intoxicării, dezbinării, hulirii, instigării, inoculării urei și neiubirii de țară și neam, de român cu român, și exultați smintiților, euforizați, triumfați pentru gloria voastră dramatic de trecătoare, indiferent care dintre voi, primarilor aspiranți, dobândiți necinstit funcțiile, căci nu ne păcăliți chiar pe toți, unii știm că lupta este pe consilieri, pe numărul cât mai mare de slugi, de mercenari de partid, de gladiatori, căci acolo este miza și mizeria, legalizarea fărădelegilor!

Măcar eu îmi știu locul și măsura, nu am bani, dar iubirea de moșie e un zid(!) împotriva voastră, nemernici de duzină și de uzină, de fabrică de marionete politice, de figuranți în filmul aberant al istoriei de groază a românilor dirijați și condamnați la de-patriere, la de-naționalizare, la de-românizare… Dreapta mea gândire și nedreapta mea suferință din dragoste pentru Țară și Neam nu mă vor absolvi nicicând în această viață câinoasă de dorința nebună de a vedea românii împreună, trup lângă trup și inimă lîngă inimă, ca un zid viu în fața trufașei tagme a jefuitorilor care ne vând nu doar avuțiile și pământul, ci și conștiința individuală pentru a le-o  oferi străinilor generoși la comisioane cu șperțarii de țară, pe un preț de nimic, vrac și en gros, sub formă de Conștiință Națională, câtă a mai rămas nevândută la bursa antinațională a trădării!…

Iar voi, români anesteziați precum găinile de Crevedia, cum pe drept vă jignește magistralul Dan Puric, mai bine stați acasă și nu mergeți la vot decât să potențați iar slugoii din partide, care intră deja îndatorați față de finanțatorii marii mizerii numite ”politică”, în jocul trucat al învingătorilor și învinșilor! Mai bine nu votați, decât să vă vindeți votul pe iluzii, subevaluați și înșelați cum sunteți de 22 de ani. Nu le acceptați suta de lei pe care v-a promis-o cândva și Ceaușescu, acesta fiind prețul oferit de către acești mii de Ceaușești pentru supunerea, tăcerea, cumințenia, umilința, foamea, bolile și toată suferința voastră, prețul pentru acceptarea mută, surdă și oarbă a statutului vostru de masă de manevră, de exploatare și de extorcare.

Români, treziți-vă, uniți-vă și urniți-vă! Nu votați PDL, USL, PSD, PNL, UNPR, UDMR, PP-DD și alte derivate și surogate politicianiste înșelătoare, aliate în culise, înțelese dinainte ca voi să le dați voturile la grămadă, indiferent de culorile și umorile politice, grămadă din care ei s-au înțeles de două decenii cum să își împartă feliile fraudând după regula alternanței la butoanele mîrșăviilor.

Prețul neîncarcerării Poterașului cel plin de dosare penale este cedarea puterii locale în favoarea execrabilului candidat USL, cu acceptul figurantului și interlopului Florescu, al tânărului UNPR-ist de umplutură, al PP-DD-istului fost milițian, al ilustrului anonim UDMR-ist și al altor plevuște electorale. Nu dragilor, eu nu sunt un hoț care strigă ”hoții”. Sunt ROMEO TARHON, un giuleștean care urăște politrucii și partidele impostorilor, care încearcă de mai mulți ani, poate nu în van în cele din urmă, să coaguleze spiritul cetățenesc și spiritul naționalist în jurul adevăraților lideri spirituali ai românității: Dan Puric, Tudor Gheorghe, Ion Coja… Căci încă sper că tot ce e românesc nu piere(!), fiindcă neamul românesc nu a coagulat niciodată în jurul unei ideologii, ci a unei stări de spirit(!!).

Ieșiți din adormire, români! Nu vă cer să mă votați pe mine ca primar la sectorul 6, fiindcă sunt un militant civic din Giulești, nici să votați candidații PNDC, ai CRUCII, în alte sectoare și localități, ci vă cer să nu ieșiți la vot, mai bine stați acasă decât să îi algeți iar pe neo-feseniștii lui Iliescu și Băsescu, pe trădătorii și vânzătorii României de azi și de mâine.

Așa să vă ajute Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*