Sfaturile mele pentru alegători!

  1. 1. Mergi la vot! Dacă nu te prezinți la vot, buletinul tău va fi folosit ca să sporească voturile unuia dintre candidații mafiei, ai sistemului pervertit.
  1. Nu vota primarii pe care i-ai văzut pe toate ecranele, pe marile panouri de publicitate electorală, pe sute de afișe. Banii cheltuiți cu această publicitate deșănțată sunt bani furați de la noi sau care vor fi furați de la noi de către candidatul câștigător! Reclama insistentă nu se poate face decât pe bani mulți! În 99 la sută din cazuri, bani mulți = bani furați, delapidați, fraudați!
  1. Dă-ți votul numai unui partid ne-parlamentar! Dă-ți votul candidaților propuși de partidele ne-parlamentare sau candidaților independenți! Autentic independenți! (Orice aluzie la Sorin Oprescu nu este deloc întâmplătoare!…)
  1. Îi cunosc bine pe candidații PNDC. Nu sunt mulți. Puțini, dar buni!, aș zice. Vi-i recomand cu toată căldura.

Votați CRUCEA!

Candidații Partidului Național Democrat Creștin vin cu VOINȚA de a face ce trebuie. Prin votul vostru, le veți da PUTINȚA! Puterea de a făptui în folosul nostru, al tuturor!

Ce vrem să facem? Prin ce ne deosebim de cei de dinaintea noastră? Ce proiecte vă propun candidații PNDC?

Pe plan național:

1. Datoria externă nu o recunoaștem decât în măsura în care banii împrumutați au ajuns la popor, la omul de rând! Cerem desecretizarea contractelor cu toți creditorii României! Cea mai mare parte din aceste credite au fost delapidate de guvernanți! Nu Țara, și nici Poporul Român nu s-au folosit de aceste credite! Aceste datorii trebuie returnate de cei care le-au folosit! Creditorii aveau obligația să urmărească folosirea corectă a banilor împrumutați! Dacă n-au făcut asta, înseamnă că s-au făcut complici la jaf, au fost în înțelegere de tip mafiot cu guvernanții noștri! În astfel de cazuri datoria are un caracter privat, iar nu unul public!

2. Vînzarea de pământ către străini trebuie stopată și interzisă, inclusiv către investitorii străini sau firmele cu capital majoritar străin. Înțelegerea făcută cu UE în acest sens trebuie denunțată, iar Constituția modificată în acest sens.

3. Revizuirea actelor semnate cu UE, inclusiv aderarea la UE trebuie bine cântărită și supusă unui referendum popular! Suntem singura țară din UE în care nu s-a organizat un referendum național privind intrarea în UE. Nu putem avea încredere în UE când știm bine ce condiții ni s-au pus pentru a fi primiți: distrugerea economiei, transformarea României într-o țară de consum, o piață de desfacere pentru economia altora, a așa zișilor noștri parteneri din UE. Nu putem avea încredere în UE, atâta timp cât reprezentanții săi acceptă guvernarea mafiotă din România, le dă gir infractorilor care ne guvernează.

4. Refacerea proprietății publice asupra pădurilor acolo unde s-a făcut retrocedarea pădurilor pe acte false! Control silvic sever pentru a stopa despădurirea României! Refacerea fondului silvic și sporirea acestuia prin împădurirea suprafețelor improprii pentru agricultură. Interzicerea exportului de cherestea și de lemn ne-prelucrat.

5. Sprijinirea micilor proprietari agricoli din fiecare sat și comună să înființeze exploatări agricole moderne, pe acțiuni, capabile să ofere locuri de muncă și celor care nu sunt poprietari de terenuri agricole. Dezvoltarea unei agriculturi ecologice și prelucrarea producției agricole în apropierea fermelor agricole.

6. Sprijin pentru tinerii dotați în domeniul IT, să dezvolte în România servicii căutate și bine remunerate de companiile trans-naționale. Identificarea domeniilor de producție în care românii pot face performanță la nivel mondial și finanțarea cu pioritate a acestor activități.

7. Politică demografică orientată spre sporul populației de bună calitate, prin încurajarea natalității în familiile bine organizate, independente economic și social! Grija pentru ca în România majoritatea românească, de etnici români, să-și păstreze caracterul de populație majoritară. Descurajarea emigrației și imigranției. Sprijin pentru românii plecați în străinătate, pentru românii care trăiesc ca autohoni în țările învecinate,  ..

Pe plan local, în București, ca primari și consilieri, candidații PNDC își propun următoarele:

A. Proiecte majore, de anvergură:

1. Reluarea lucrărilor la canalul București-Dunăre, inclusiv la portul București – 30 Decembrie. În 1990, când lucrările au fost sistate, ele erau executate în proporție de peste 85%. Sistarea acelor lucrări a fost prima dovadă clară că la guvernarea Țării a ajuns o echipă de dușmani ai neamului românesc, de trădători, aceiași care au lichidat în următorii ani și flota, și industria, și agricultura! Toți primarii de după 1990, inclusiv Sorin Oprescu, au promis în campania electorală reluarea și încheierea acestor lucrări. Nu s-au ținut de cuvînt!

Realizarea acestui proiect va însemna mii de locuri de muncă pentru bucureșteni. Lucrările vor atrage însemnate fonduri europene care acum rămân necheltuite din lipsă de proiecte importante.

Nota bene! Când au candidat pentru Primăria Bucureștiului, Traian Băsescu, Adriean Videanu și Sorin Oprescu au promis bucureștenilor că vor relua lucrările la Portul București și le vor finaliza. O minciună în plus, pe lângă multe altele!…

2. Bucureștiul are totuși un specific: este străbătut de o salbă de lacuri, de la Nord-Vest la Sud-Est, iar alte lacuri se află în amonte și aval de București. Aceste lacuri sunt legate în mod natural între ele. Există deja planuri urbanistice de amenajare a acestor lacuri ca axă, ca una din axele Capitalei. O axă nouă!

Conform acestor planuri, lacurile pot fi amenajate pentru o navigație ușoară, cu vaporașe de tonajul celor care fac plimbări pe Herăstrău. Amenajarea unor ecluze între lacuri va face posibilă navigația de agrement (și nu numai) pe zeci de kilometri! Pe marginea acestor lacuri se pot deschide bulevarde largi, pentru decongestionarea circulației, se pot construi zone rezidențiale accesibile bucureșteanului cu venituri mijlocii.

3. Dâmbovița poate oferi și ea mai mult în peisajul bucureștean. Pentru amenajarea Dâmboviței ca spațiu de promenadă, de distracție și relaxare există deja idei și proiecte interesante, care, din păcate, nu sunt cunoscute de publicul bucureștean. Se va organiza un concurs de proiecte și idei, înainte de a definitiva, cu ajutorul bucureștenilor, un proiect final, care să intre în lucru.

Echipa de candidați la primăriile Bucureștiului, în frunte cu candidatul la Primăria Capitalei, arh. Adrian Grigoriu, sunt deciși și capabili să demareze aceste proiecte care, în plus, înseamnă zeci de mii de locuri de muncă.

Evident, durata de realizare a acestor proiecte depășește mandatul de 4 ani. Promitem că vom începe! Vom demara toate aceste proiecte! Chiar de va fi să le ducă la capăt alții! Important este ca aceste proiecte, destul de vechi, să devină realitate, să apucăm să ne bucurăm de ele cât mai mulți dintre cei care vor merge la vot pe 10 iunie!

4. Combaterea corupției din primării. La această acțiune se angajează toți candidații PNDC. Se va verifica corectitudinea proceselor în urma cărora primăria a fost obligată de instanță să plătească mari daune. Cele mai multe abuzuri și fraude s-au făcut sub această aparență de legalitate. Dosarele vor fi verificate în ordinea descrescândă a sumelor pierdute de primărie.

 Se vor verifica contestațiile depuse în legătură cu licitațiile organizate de primărie. În aceeași ordine.

Se va verifica corectitudinea actelor pe baza cărora se acordă felurite ajutoare sociale. În măsura în care legea permite, se va face recuperarea sumelor acordate pe nedrept. Funcționarii care au abuzat de lege și au aplicat-o incorect vor fi concediați.

B. Acțiuni curente, specifice oricărei primării:

5. Problema parcărilor a fost până acum speculată în folosul unor firme particulare și în detrimentul populației, a conducătorilor auto. O ameliorare a situației – până la o dorită și ipotetică soluționare definitivă, se poate obține prin introducerea regulei următoare: pentru a se evita ridicarea sau blocarea mașinilor parcate greșit, șoferii sunt sfătuiți să pună la vedere un număr de telefon la care pot fi sunați pentru a fi invitați să mute mașina. Dacă în cinci (sau zece) minute de la apelul telefonic nu se întâmplă nimic, abia atunci se poate aplica măsura ridicării sau blocării mașinii.

Se impune revizuirea contractelor cu firmele care se ocupă de această operațiune, pentru a spori cota cu care încasările acestor firme participă la cheltuielile primăriei de amenajare a unor parcări.

Se va introduce regula următoare, cerută deja de cei interesați: firma care amenajează parcări subterane primește în administrație toate parcările de suprafață aflate la distanța de N metri de parcarea subterană.

5. Salubrizarea zonelor periferice, care s-au transformat în gropi de gunoi de-a lungul anilor! Amenajarea în aceste zone a unor spații de destindere, cu verdeață, terenuri de sport, spații de pik-nik. Împăduriri masive în jurul localităților, pentru a revigora tradiția CRÂNGULUI, care exista odinioară la marginea oricărui târg sau orășel din România. Crângul este un spațiu civilizat în care orășenii pot ieși „la iarbă verde”. Se pune la dispoziția celor care nu au posibilitatea de a-și ridica o casă la țară. Domeniul public deține multe spații care pot fi astfel valorificate fără mare cheltuială.

6. Reguli stricte pentru combaterea poluării sonore, a manifestărilor huliganice, prin introducerea unor pedepse specifice pentru scandalagii: zile de muncă în folosul comunității. Astfel de pedepse sunt ușor de dat și de suportat, având un rol educativ, cu efecte benefice imediate. Se vor aplica asemenea coreții și în alte cazuri, când se produc acte anti-sociale față de care pedeapsa cu lipsire de libertate nu este totuși indicată, dar nici nu le putem lăsa nesancționate în vreun fel.

7. Transparență totală în gestionarea primăriilor. Candidații PNDC nu au nimic de ascuns și nici nu pot să ascundă, de vreme ce nu fac parte din mafia care dictează în poliție și justiție. Această mafie va fi bucuroasă să facă din primarii și consilierii partidelor neparlamentare țapi ispășitori!

8. Transport urban gratuit. Nu este propriu zis un angajament, o promisiune, ci doar intenționăm să studiem această posibilitatea cu toată buna credință, să vedem cum s-a procedat în alte părți unde s-a introdus transportul gratuit. De ce nu s-ar putea și la noi?

9. Un număr mai mare de grădinițe și creșe, care să ofere condițiile cele mai civilizate. Profesia de educatoare să fie mai bine apreciată și prețuită. Control permanent la căminele și așezămintele pentru copiii orfani sau abandonați, descurajarea abuzurilor și a comportamnetului nepotrivit din partea personalului angajat.

9. Curățenia orașului. Se cheltuiesc sume prea mari, cu efecte mediocre sau nule. Firmele particulare angajate obțin câștiguri exagerat de mari! Există soluții mai ieftine, prin revenirea în subordinea primăriilor a unor servicii, printre care și cele de salubritate. Privatizarea unor servicii nu a urmărit ameliorarea rezultatelor și a situației, ci devalizarea bugetului primăriilor, transformarea primăriilor în vaci bune de muls pentru beneficiul firmelor agreate de primar sau de partidul de care este susținut primarul.

Votați CRUCEA!   Votați PNDC!

De ce? De ce să votați PNDC?

Pe mulți dintre candidații PNDC îi cunosc personal, au fost propuși pentru LISTA NAȚIONALĂ. Candidații PNDC vin din viața reală, din România reală, vin din viața pe care o duceți și dumneavoastră! Ei vor ca această viață normală, a românului fără vilă în Grecia sau pe Coasta de Azur, să fie mai demnă, mai frumoasă, mai îndestulată!

Candidații noștri au o slujbă onorabilă, nu trăiesc din politică, din minciuni și înșelăciuni! Nu au nimic de ascuns, sunt oameni normali: onești, harnici și cu frica de Dumnezeu! Vă seamănă întru totul! Sunt oamenii noștri! Sunt vecinii și colegii voștri! Votul vostru le va da puterea de care au nevoie pentru a-și impune voința de a face viața mai ușoară pentru tot românul!

De ce candidații PNDC vă vor binele? Pentru că așa i-a lăsat Dumnezeu, să fie oameni voitori de bine, oameni cumsecade, cu frica de Dumnezeu! Așa cum alții nu pot trăi fără să mintă sau să înșele, alți oameni, oamenii oameni, nu pot suferi minciuna și hoția! Nu au niciun merit pentru că sunt cinstiți și săritori pentru alții! Sunt oameni normali și atâta tot! Oameni ca dumneavoastră! Au fost selectați să candideze pe listele noastre pentru că în România există și astfel de oameni! Ei sunt majoritatea! Votând astfel de oameni votați prezența dumneavoastră în Primăria Capitalei! În Primăriile de sector! În Primăriile din Țară!

     – Dintre candidații la Primăria Capitalei vă recomand trei candidați: domnii Constantin Cojocaru, Dan Nicușor și Adrian Grigoriu. Îi cunosc pe toți trei! Sunt oameni serioși, cu intenții cinstite, competenți. Oricare dintre ei este mai bun decât toți candidații partidelor parlamentare!

     – Dintre cei trei, mă pun garant pentru arhitectul ADRIAN GRIGORIU. Cunosc bine potențialul său de dăruire pentru binele comunitar! Și-a dovedit competențele de arhitect și manager, de bun gospodar în Canada (1980 – 1990), iar după 1990 în România.

Adrian Grigoriu a înființat prima firmă de pază și ordine din România, firma ARGUS, pentru a contracara inerția și imobilismul din poliție. Este un om cu spirit justițiar! De ani de zile se luptă cu mafia din mediul de afaceri. Nu s-a lăsat învins de forțele Răului, bine organizate împotriva oamenilor cinstiți, a elementului românesc, autohton, din economie. A reușit, cu ajutorul unor magistrați cinstiți, să pareze și să contracareze câteva din loviturile pe care mafia, în cârdășie cu poliția și procuratura, a încercat să i le dea! Se luptă în continuare cu această mafie, pe care a reușit s-o cunoască, cu ce metode lucrează! Are ac de cojocul lor dacă îl veți ajuta investindu-l cu autoritatea de primar general! Știu bine că va face ordine în Capitală! Are VOINȚA și ȘTIINȚA necesară pentru a face față mafiei din București. Îi mai trebuie PUTINȚA, puterea pe care i-o poate da votul dumneavoastră.

Pentru ca proiectele unui primar să fie realizate, primarul are nevoie de sprijinul consilierilor din Primărie și al primarilor de sector! Votați în bloc, pe toate listele, candidații PNDC, pentru a aduce la „guvernarea” orașului nostru o echipă omogenă de primari și consilieri onești și capabili!

În concluzie:

    – Mergeți cu toții la vot! E păcat de Dumnezeu să lipsiți de la vot! Le faceți jocul dacă rămâneți acasă!

    – Nu votați candidații partidelor parlamentare!

    – Gândiți-vă bine dacă-i mai votați pe actualii primari! După alegeri, mulți dintre ei trebuie aduși în fața justiției să dea socoteală pentru abuzurile și hoțiile lor și ale clientelei lor!

    – Interesați-vă cu grijă cine sunt candidații partidelor NE-parlamentare și votați pe unul dintre ei!

    – Votați împotriva sistemului mafiot! Votați împotriva clasei politice de impostori și hoți!

    – Candidații pe care îi cunoașteți de la televizor sunt candidații Mafiei. Numai candidații Mafiei au acces la Televiziuni și v-au amețit de cap cu minciunile lor!

    – Nu vă vindeți votul căci odată cu votul vă vindeți sufletul! Vă vindeți viitorul!

    – Dacă nevoia vă constrânge, acceptați cadourile electorale! Nu vă fie rușine că luați ceva de pomană! Cadourile candidaților mafioți, ai partidelor guvernamentale, sunt plătite cu banii furați de la voi! Nu dau nimic de la ei!

    – Votați împotriva celor care au vrut să vă cumpere votul!

*

Primarii și consilerii promovați de partidele parlamentare au dovedit că nu le pasă de lege, de părerea concetățenilor! Se simt sigur pe ei, se simt apărați de sistemul mafiot creat de partidele parlamenatare, din care provin! Ce garanții avem că primarii și consilierii propuși de partidele NE-parlamentare nu vor fi la fel de corupții ca și cei de până acum?

E un calcul simplu: Mafia din justiție, din poliție și procuratură, va „vâna” cel mai mic abuz al primarilor care nu se bucură de protecția sistemului mafiot! Primarii și consilierii promovați de partidele NE-parlamentare vor fi vulnerabili dacă vor încălca legea! Singura lor șansă este să fie corecți! Nici presa, nici procuratura nu le va trece cu vederea încălcarea legii, abuzurile sau incompetența!
În concluzie:

Votați candidații partidelor NE-parlamentare, ai partidelor care nu au participat la jaf, la distrugerea economiei românești! E unica noastră șansă! Ultima!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*