De ce homosexualii și lesbienele îl iubesc ne-ncetat pe Filat?

Parlamentul  de la Chișinău  ar putea vota Legea Filat. E vorba de legea egalității în drepturi a Raiului și-a iadului la moldoveni. Deputații de pe Bîc îi zic însă “Legea Filat”, deși “Legea PLDM” ar fi mult mai corect.

Homosexualii și lesbienele nu mai pot. De nerăbdare nu pot. Și se roagă lui Satan să treacă Legea Filat în Forul Suprem al guberniei. Disdedimineață, aceștia au și distribuit cercei  tuturor masculilor din PLDM. Le-au penetrat  pîn-și urechile. Să fie toți ca Victor Lutenco, vajnicul consilier pentru probleme sociale  al premierului Filat, care la 23 mai 2012  în emisiunea televizată “Moldova în direct”, în anturajul unor persoane cu dizabilități, își etala cercelușul ca pe-un trofeu nesperat al curcubeiștilor și curcubeistelor lui Alexei  Marcikov.

Lutenco era fericit. Șeful său din Guvern, care-i admira cerceaua de aur din urechea liberal-democrată–ibidem. Adică și el era în transă. De PR-ul nediscriminatului la televiziune  și-n executiv consilier. Și de cerceaua fanului său, Pasha Parfeni. Și de toți gagiii cu găurele sfredelite-n urechi. Era în delir Primul vostru  ministru și-n oglinda colegei sale de partid, Lili Palihovici, își tot  potrivea nerăbdător cerceaua de 24 carate din urechea perforată recent de homosexualii și lesbienele moldovenești.

Se admira non-stop și asculta la Radio Erevan transmisiunea în direct a ședinței legislative, prezidate de madam Palihovici: «Cine este pentru votarea Legii Filat? Dle Streleț, vă rog, numărați. În numele integrării Moldovei în Uniunea Europeană, în numele PLDM-ului și-a dlui Filat, mai ales, vă mulțumesc. Ședința de azi se declară închisă. Iată că și ploaia s-a oprit, iar peste Parlament s-a aprins miraculor curcubeul. Așa că invit toți deputații, care-au votat pentru adoptarea legii Filat, să meargă și să-și tragă cîte-o poză deasupra curcubeului lui Marcikov”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*