Filat ne are de proști?

Am expediat acum o săptămînă o scrisoare deschisă adresată dlor Filat, Lupu și Timofti, referitor la imixtiunea  Ministerului Afacerilor Interne și a deputatului PLDM Ghenadie Ciobanu în actul judiciar, ceea ce  seamănă cu o practică diavolească, de tip comunist, scoasă din scrinul cu amintiri al lui Voronin și Co.

Atenționam opinia publică, puterea legislativă, executivă și judecătorească despre “invitarea” martorilor implicați într-un dosar CIVIL la Departamentul Urmărire Penală al MAI, la directa comandă politică a deputatului PLDM, condus de   Vladimir Filat, adevăratul părinte al tuturor locuitorilor Moldovei. Ceream stoparea ilegalității comise.

Considerîndu-ne proști, șefa secției Petiții și Audiențe a Cancelariei de Stat a R Moldova, Elena Tăbăcaru, prin Ala Cervonaia ne-a expediat o scrisoare numai bună de anexat  la un dosar politic sau de spus copiilor celor de ne-au trimis-o în loc de poveste de seară.
Și  urmașilor urmașilor lor, în vecii vecilor. Iat-o:

Conform art.6 din Constituția R Moldova, puterea legislativă, executivă și judecătorească sunt separate, iar conform al.1 art.1 din  Legea privind organizarea judecătorească  din 06.07.1995, puterea judecătorească este independentă, separată de puterea legislativă și puterea executivă, are atribuții proprii, exercitate prin instanțe judecătorești, în principiile și dispozițiile prevăzute de Constituție și alte legi. În conformitate cu cele expuse mai sus, problema Dumneavostră ține de competența instanței de judecată și NU VA FI EXAMINATĂ.”

Curat murdar.

Solicitam  ca Filat să stopeze imediat kilerismul său politic, care merge mînă în mînă cu Poliția Sa politică, și, ca răspuns, mi se spune cum ar trebui să fie puterea legislativă, executivă și  judecătorească, ci nu cum și este!

Ducă-se pe pustii așa  conducători, așa șefi de secție și așa executori! Și  izbăvește-ne, Doamne, odată de cel viclean! Amin!

Acum ce vor mai tăcea bloggerii de serviciu ai lui Filat!!! Că despre Kia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*