Și totuși, e prieten Viorel Chetraru cu șarlatanul Bueciko?

De două săptămîni s-a făcut bun dispărut cel care-și zice ba Iurii pe un site de socializare, unde-și are adresa  în Cehia, ba Iurie-pe altul, cel de 38 de ani, cu adresa în același timp  la…Criuleni și cu una și aceeași JENNYfer Bueciko(Costina)- de 25 de ani, Cel care, și după ce-a fugit cu tot cu chei în data de 14 martie curent, tot mai terorizează familia  ultimului
proprietar cu atacuri psihologice transmise prin telefoanele sale pe la orele două de noapte de la diverse numere private, cu mesaje text etc, trezind din somn copilul de cinci ani și ceilalți membri ai familiei ce l-a tolerat ca pe-un…om. Care  însă s-a dovedit a fi altceva. Cu totul și cu totul altceva!

Iată că după ce-a beneficiat de servicii comunale neplătite în sumă de 6000 lei, șarlatanii Buieciko se consideră, nu știm de ce, NEDREPTĂȚIȚI și se răzbună, de parcă ei ar fi anume cei păgubiți! Doamne, mare minune și internetul ăsta! De acolo aflăm că  escrocul cu stagiu în domeniu a studiat la “Academia de Piliție (!) Al.I.Cuza” din România, promoția 1996, fără specificarea orașului, instituție, care, cu titulatură corectată, evident, se regăsește și în CV-ul dlui Chetraru. Dar numai atît!-zicem noi. Iar acest fapt insignifiant,  doar la prima vedere, iată că pentru șarlatanii noștri e un alibi serios de a se sustrage de la achitarea unor datorii și un motiv sau o acoperire foarte solidă pentru a comite escrocherie după escrocherie de ani buni, fără a fi și condamnați pentru vreo una din ele. Însă polițiștii și  judecătorii doresc întotdeauna probe.

Iată care sunt unele din  ele, dle director Chetraru. Cît era Voronin la guvernare, polițistul Buieciko, cel cu specializare în Drept, se lăuda tuturor că părinții săi sunt mari prieteni cu acesta, iar drept exemplificare o evidenția pe maică-sa, ex-consilier PCRM în satul Onițcani, Criuleni… Scenariul acesta a prins  pînă la 2009.

De atunci eroul zilelor noastre se laudă cu PRIETENIA unui alt înalt demnitar de stat. Și roadele șarlataniilor sale nu s-au lăsat prea mult așteptate. În rezultat, deși Buieciko declară pe un site de socializare că locuiește în Cehia, unde dispune de unica firmă solidă de pașaportizare de acolo, dar nu poate  deocamdată activa din cauza legislației dure pînă la imposibilitate a cehilor, Adevărul ne spune iarăși  cu totul și cu totul altceva.

Ne spune că firma lui Buieciko din 2000, la care el muncește în calitate de „regizor”, din ziua de 28 mai 2010 a intrat în proces de faliment, intentat de Judecătoria din Praga sub nr.KSPH37Ins895712010-A-39.srpna2010.

Astfel, ni se spune că firma “ GTS International” cu fondator din Oniccani, Criuleni, Moldavska republika e pedepsită pentru “personalni obsazeni va organizacich podle obchodniho rejstriku”. Și asta nu-l împiedică, totuși, să activeze concomitent la Criuleni și Praga! Printre prietenii notorii ai săi tot din internet aflăm teleastele N. Davidovici, A. Iacub, dar și A. Cotoman. Culmea e că lipsește din lista sa de amici doar V. Chetraru, presupusa lui  umbrelă atotprotectoare  din Moldova. Nu ne miră nici măcar credo-ul său, care e: ”Nimai(!) înainte…” Numai înainte, cu orice preț, spre Minciună?-întrebăm noi și nu ni se dă vreun răspuns.

Atunci îl avem noi! La 10 februarie 2011, Judecătoria Rîșcani a capitalei îi intentează un dosar civil privind interdicția de a părăsi hotarele țării plus alte duă acțiuni cu privire la încasarea DATORIEI la cererea cet. Olga Ciubotaru. O fi pentru vreo escrocherie similară cu cea din ianuarie-martie 2012? E vorba de Buecico Iurie Alexandru. El e? Mergem numai înainte, precum glăsuie crezul său de ne-nfrînt!

La 6 iunie și tot 2011, la o altă gazdă, se pare, Polițistul nostru cu studii superioare obținute în România, la Academia “Alexandru Ioan Cuza”(conform propriilor declarații verbale și scrise) șarlatanizează de acum altă persoană pre nume Parascovia Bega, iar pe numele lui de către Judecătoria Criuleni e intentat un nou dosar civil cu privire la încasarea DATORIEI…

Mda, îmi zic, trebuie să absolvești o ditamai Academie de Poliție ca să poți duce de nas persoană după persoană și să nu te prindă nimeni, și să nu fii pedepsit  nici pentru o crimă!
Și-acum eu, carele am o foarte bună părere despre dl V.Chetraru  mă-ntreb: ” Cine, Doamne, de la cine și cu ce drept are permisiune zilnică în statul acesta să vorbească în numele cuiva, să garanteze cu numele cuiva și să se dea drept PRIETEN pe viață al cuiva fără să fie arestat, judecat și condamnat vreodată?”. Și, hlizindu-se, acest escroc să se șteargă peste tot cu numele noastre, de la Voronin pînă la Chetraru, și tot așa, și tot așa, mai departe…?

P.S.:

La nici două ore de la publicarea primei părți a materialului am și fost telefonat de un ofițer al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și a Corupției, care mi-a solicitat anumite detalii. Le-am oferit cu demnitate. Am rămas surprins de operativitatea cu care acționează angajații acestei instituții de stat, onoarea căreia poate fi ușor lezată de asemenea escroci. Mulțumesc, stimate domnule director Chetraru. Poate că nu e încă totul pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*