O sperietoare comunistă în fustă liberal-democrată!

De ziua Femeii, un partid  nițel liberal și extrem de democrat a hotărît să ofere niște cadouri, adică să-și facă un PR ordinar. Pentru aceasta, un vice-președinte de parlament, în bikini subțirei, ștrampi verzi și fustă cu diamante Swarowski a invitat pe divanul ei un deputat chel și, sexos țuguindu-și buzele, i-a glăsuit:

Te duci la magazinul de computere din strada Vlaicu Pîrcălab și-i  spui șefuțului că am nevoie urgent de patru (!) computere să le ofer donație de ziua Femeii  unor copii  nevoiași. Că doar sunt vice-președinte de partid aflat la guvernare și vice-președinte de parlament, să-i mai spui…

– Dar o scrisoare oficială îmi dați?- naiv, a întrebat deputatul de pe divan.
– Taci!-l-a apostrofat bikineasa, că noi nu suntem comuniști, să lăsăm urme…

Și s-a fost dus deputatul fluierînd și cu mîinile în buzunare la firma ochită de Putere. Și firma a fost nevoită să ofere cu titlu de donație doar… patru computere unui partid nițel liberal și extrem de democrat, pe care cu mare tam-tam reprezentanta acestuia în bikini subțirei, ștrampi verzi și fustă cu diamante Swarowski să le înmîneze la 8 martie din partea partidului, evident, celor năpăstuiți!

Sincere felicitări, voluptoasă vice-președinte! Uite un așa președinte nouă ne lipsește de mult! Oare în așa conducător suprem de gubernie, ca-ntr-o Europă,  cine nu s-ar… integra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*