Câte sunt fețele-fesele lui Filatușescu?

Aflu fără nici o bucurie pldm-istă că Primul vostru ministru, Filatușescu, l-a respins din start pe candidatul la președinția R. Moldova, dl Vasile Nedelciuc, propus de PL.
Sunt fără de partid, în concluzie, nu sunt fan nici Pl, dar prin această  atitudine lipsită de orice bun-simț, neExcelența Sa, Filatușescu, a demonstrat că poate scuipa cu vârf și îndesat pe orice și Oricine, indiferent cât de doct, cultivat și Vertical este acesta din urmă!
Lucru clar: Filatușescu ar vrea un președinte de buzunar, docil, aservit Lui, fără păreri proprii și… cu urechi mari, deci… un Clă-pă-ug!
Adică un fel de streleț.
Un soi de gh. ciobanu, un t. deliu, cel mult.
Aflați, dacă nu știați, că dl Nedelciuc, pe care nu-l cunosc personal, n-are nici una din aceste… valori esențiale filatușești. Și tocmai din această cauză  Filatușescu s-a speriat de propunerea lui Ghimpu ca de… Plahotniuc!
Pentru că dl Nedelciuc are ceea ce n-au Toți liderii noștri, puși într-o singură teacă.
N-au  CA-RAC-TER!!!
Iar despre ăștea invincibilul Eminescu a scris următoarele: „Talente multe-caractere puține”.
Și doar de frica detronării Imoralității Sale din postul de unic țar al guberniei, Filatușescu i-a poruncit deputatului Deliu (la care vom reveni) să pregătească de urgență un proiect de lege cu privire la deținerea pe viitor de către El a celor trei funcții-cheie de președinte al Moldovei de Est.
Astfel mîine, la ora cinci dimineața, vă  veți  trezi ca dintr-un coșmar, aflînd că președintele Consiliului de miniștri, președintele Parlamentului și președintele Statului-jucărie din slipii înverziți și  proFund liberal-democrați sunt, de fapt, unul singur: Vladimir Ilici  Filatușescu.
Cel cu atîtea fețe-fese politic ascunse, câte nici nu bănuiți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*