Minciuna Filat și cele 10+1 promisiuni

R. Moldova este o societate pe acțiuni , unde pachetul majoritar îl deține Filat. Slavă ție, idol al nostru în veci. R Moldova e condusă de cel mai iscusit sforar și minciunar al epocii legendar-triumfaliste, ce-i duce faptele eroice incontestabile peste toate mările și țările lumii, fără excepții.
Și în ordine analfabetică, permiteți-mi să enumăr cîteva din minciunile sale gogonate, ce le-am păpat de avem după asta indigestie neîntreruptă.
1. Filat a promis că în toamnă v-om avea președinte.
2. Filat a promis că va fi demis procurorul general, unii miniștri, poate chiar și președintele Lupu.
3. Filat a promis că din 2012 vom circula liber, fără vize, călare pe visele lui halucinante, prin Europa.
4. Filat a promis că va ieftini  vizibil  prețurile  la medicamente, la carne și celelalte produse.
5. Filat a promis că Plahotniuc  e adevăratul păpușar al republicii, apoi tot el a promis că a greșit și va greși cu orice ocazie, atunci cînd se va referi la Plahotniuc, Lupu, PD, PL și toate celelalte, cu excepția PLDM-ului său drept și irefutabil, desigur.
6. Filat a promis că nu se ține cu dinții de fotoliul de Prim-ministru. A promis și a uitat. Cu ce și de ce  se tot ține Filat pînă azi?-numai Onceanu mai știe.
7. Filat a promis că referendumul precedent  va izbîndi.
8. Filat a promis că toți deputații săi vor vota pentru Lupu la prezidențiale, dar doi dintre ei, Butmalai și Cimbriciuc  oscilau, oscilau, oscilau  vreme de 45 de minute, iar votul declarat nevalabil n-are cum să nu fie al lui!
9. Filat a promis că va îndeplini programul său electoral și n-a realizat din el nici măcar o literă: A!

10. Filat a promis că ne va considera oameni, și de doi ani și mai bine ne consideră doar plătitori de impozite, taxe cosmice și biruri nesăbuite.
+1… Secretarul general al Consiliului European, Thorbjohrn Jagland a deziminţit informaţia înaintată de către prim ministrul Vlad Filat, precum că Consiliul Europei ar susţine desfăşurarea Referendumului din aprilie 2012.
Cum, vă place?
Din lipsă de spațiu am  pus pe cîntar doar 10+1 fapte eroice,  pentru care Filat  merită scos de guler la referendum constituțional și votat cu picioarele, dacă mîinile ni-s ocupate cu număratul  promisiunilor de prin buzunare, pe unde fluieră vîntul, numele adevărat al lui Balițki, Bodiul,Leanka,Șleahtițki, Usatîi și tot ce miroase-a Filat și PLDM în Moldova.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*