Agentul principal Ninsoare, maiorul Fleșcăraie, comisarul Ger, Generalul Iarnă și toți arafații (!) s-au înţeles cu Băsescu…

Micile grupuri de manifestanți care încearcă să confere o altă imagine și alte dimensiuni spirituale și existențiale moralității, demnității și nonlașității  neamului nostru pe cât de oropsit și batjocorit, pe atât de rezistent și îndârjit uneori, se subțiază de la zi la zi. Manifestanții  se simt copleșiți, inutili, abandonați, vânați….Este o certitudine: nu știm să ne unim crezurile, forțele, energiile, inimile, aspirațiile. Deși, din nefericire, trecem prin cele mai grele momente de restriște, străluminații noștri trădători și manipulatori de neam și țară izbutesc să ne țină în case, să ne dezbine prin televiziuni, prin tagma execrabilă a jurnaliștilor vânduți clasei politice și oligarhice, a hoților de conștiințe și destine, de viitor și șanse pentru generațiile care se trag din noi și care ne vor pomeni în istorie drept cea mai lașă, ipocrită, ignorantă și irecuperabilă generație paralizată, incapabilă să iasă și să reziste în stradă în număr covârșitor într-un moment irepetabil al istoriei, moment în care am fi avut șansa să ne demonstrăm voința, forța și determinarea civică drept reacţie şi ripostă la marile acumulări.

De noi, societatea civică, râd Puterea, Opoziția, interlopii, magnații, mafia, intelectualii vânduți, ziariștii corupți, privilegiații, neosecuriștii și, cel mai trist, râd de noi străinii…

Râd de noi Agentul Ninsoare, maiorul Fleșcăraie, comisarul Ger, Generalul Iarnă și toți arafații care s-au înţeles cu Băsescu, Ponta, Antonescu, Oprescu, Voiculescu, C. şi D. Diaconescu, ungurimea, ziarimea şi cu toți ticăloşii.

Trebuie să recunoaștem înfrângerea și să ne dăm învinși nu doar de către sclipitorii trădători, prădători, manipulatori și profitori de pe urma rivalității, naivității și lașității noastre, ci de către toți dușmanii noștri  vechi și noi, începând cu Băsescul cel de toate erorile și ororile și continuând cu tot păsaretul, măgăretul, catâretul și borfetul politic și financiard din toate stabilimentele puterii, opoziției și aspiranților, între care fiarele, felinele, râșii, sconcșii și prădătoarele ale căror nume îmi este iar și iar silă să le pomensesc, atât de mulți și trufași sunt, începând din vechimi de junglă preiliesciană și sfârșind cu noile animale politice din grădini zoologice care miros a hoituri, a necrofage și a căror rapacitate o întrece pe cea a hienelor, șacalilor și coioților care se trag din vechea faună FSN.

Mă doare că trebuie să îmi judec poporul și să simt negativ sub puternica și incurabila dezamăgire provocată de către chiar poporul meu care, dacă nu este scos în stradă prin manevre ”revoluționare”, decembriste, de turmă, prin mijloacele diversioniste ale serviciilor care se dau de o parte sau de alta a taberelor politice în funcție de interesele meschine de clan, de grupuri, de șefi și de indivizi, cu sau fără mască, nu se clintește din inerție și complacere, deși în aceste aproape două săptămâni iluzorii de îndrăzneală, primind încurajări dubioase mult mediatizate, chiar ar fi avut șansa să își impună liderii nelustrabili, reprezentanții de încredere și de valoare, voința civică, programele de purificare și reclădire din temelii a societății românești atât de adânc afundată în mlaștina mondială, în mizeria europeană și în prăpastia națională.

Mă doare că trebuie să vă acuz, români din țară și din lume, de crasă ne-simțire, de lașitate, de inerție şi abandon față de voi înșivă: sărmanii, pauperizații, exploatații, extorcații…marea voastră majoritate având cel mai jalnic nivel de trai din lumea ”civilizată”, artificială, falsă, iluzorie, sintetică, labilă, plătită prin grele dobânzi la dobânzi pentru aparenta existență decentă sau la limită.

Voi sunteți cei săraci și mulți, consumatorii produselor și serviciilor corporatiste letale în timp, aduşi la dependenţă, condamnați la boli fără leac, la moarte lentă prin alimente, apă, aer, băuturi contaminate, medicamente și programe demente de exterminare modernă, discretă…

România a pierdut pentru încă cel puțin 20 de ani șansa schimbării şi salvării, poate pentru ultima dată. Naţiunea română poate fi, de acum, obligată făţiş, prin politici perverse, să îşi abandoneze glia şi să plece pentru totdeauna în exod, să se fărâmiţeze, iar ţara să se dezmembreze după voia vânzătorilor şi trădătorilor, nu puţini şi nu proști.

Fenomenului ”Piaţa Universității” i s-a pus încă o dată  cămaşa de forţă, precum lui Eminescu, și i s-a ucis spiritul încă o dată, chiar acolo, în stradă, unde s-a născut. Moare sub privirile confuze și agionice ale anemicelor şi răzleţelor grupuri de protestatari care se supun școlărește percheziției corporale practicate abuziv, demonstrativ și ostentativ de către legiunile de jandarmi – mercenari postceaușiști bine plătiți, bine hrăniți, bine protejați ca echipamente şi identitate, între care ofițerii sub acoperire din servicii, din presă și din sistemul politic al ultimelor două decenii de jaf și intoxicare își execută impecabil misiunea de a vă descuraja și inocula sentimentul inutilității și înfrângerii spiritului Revoluției și a spiritului Pieții Universităţii. Este de neiertat, români, ratarea prilejului mult invocatei şi amânatei deşteptări. Se pare că tot ceea ce este românesc, totuşi, piere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*