Lașitatea LuLeancă-Filat!

Cazul împușcării eroului național Vadim Pisari, membru PLDM, de numai 18 ani, din satul Pîrîta, raionul Dubăsari, a evidențiat sindromul politic grav LuLeancă și ne-a oferit ultimul argument necesar  pentru a-i considera pe acesta și pe Filat copărtași ai crimei comise de mîna Rusiei, mereu pe trăgaci, și nepedepsite sub nici o formă de Guvernul trădării naționale, ce-l suportăm!

De frica țarului Putin  au luat Nistru în gură mai toți: și LuLeancă, și Carpov, și Filat, și ceilalți, deși  putea lesne trimis în patria-i de origini neșcolarizatul și idiotul de Kuzmin!

Dacă-l aveam președinte  sau măcar prim-ministru pe Saakașvili  în 60 de secunde se putea…

Măreț de temutul Kuzmin…

O mai mare  și impertinentă pușlama moscovită  n-a cunoscut Basarabia de la 1989 pînă acum.

Acest rus șovin de zero carate umane, ce ne împușcă, rîzînd, copiii la noi, acasă, și după aceasta debitează non-stop minciuni și ne etichetează în cel mai pidosnic mod, ca pe ultimii sclavi ai Europei, trebuia împușcat  și el cu 2 gloanțe verbale, izbucnite din gura păcătoasă a lui LuLeancă imediat!

Un alcoolic, frate cu nerodul Baghirov, ce merita  de urgență să fie  înșfăcat de guler, apucat de gît de președintele de peste 2 metri al R. Moldova, M.Lupu, și ridicat în sus, deasupra tricolorului de pe frontispiciul  Guvernului,  ca să fie, prin coborîre,  întrebuințat drept sac de box pentru sportivul Filat și Luleanca sa de …trădători.

Canalia trebuia să simtă pe propria-i piele ce înseamnă să ai un copil în viață și, brusc, să nu-l mai ai, huliganul extraordinar și plenipotențiar  trebuia să simtă  ce înseamnă să lași o mamă și-un plai  înstrăinat de Țară fără de încă-un oștean…

Idiotul în togă de diplomat merita să simtă cam ce înseamnă să  fii  strivit  de 2 gloanțe trimise în spate de “pacificatorii” Rusiei  Țariste de la 2012.

Acest omor sălbatic ce ne-a fost prezentat drept cadou de Anul Nou n-a însemnat mai nimic nici pentru neverticalul Filat și șaica sa fsb-istă, care  nu  are curaj să   acționeze contra propriei sale identități: cea de ins racolat, condus  și ținut mereu sub luneta Kremlinului.

Punct ochit!

Punct…nețintit!

Atîta timp, cît nu deranjează  și nu expulzează bandiții politici gen Kuzmin, Smirnov, Antiufeev și alții, cu care ciocnește șampanie, joacă fotbal și cochetează urît.

Atîta timp cît permite eliberarea jigodiilor gen Baghirov și a  altor patrupede rusești!

Să fii prim-ministrul unui stat cu armată de ocupație pe răsciuntitul tău teritoriu, să-ți fie împușcați din spate copiii, iar tu nici măcar să nu impui Rusiei plata unei despăgubiri simbolice și-a cheltuielilor de înmormîntare a Viitorului neamului tău, echivalează cu cel mai înalt grad  mișelesc de trădare, care ar trebui să fie acordat incontestabil  duetului  LuLeancă-Filat!

Să nu acuzi  de omor Rusia și bandiții ei  cu nici o virgulă, să achiți din bugetul auster al Basarabiei 100.000 lei(!) în locul Rusiei(repet acest lucru în mod intenționat!), înseamnă că Lașitatea mileniului 3 în sfîrșit poartă un nume, un dublu nume, demn de tot disprețul  popoarelor lumii: Lașitatea  (Lu)Leancă-Filat!

Și pentru că numai  noi știm să tolerăm în continuare această molimă națională, iartă-ne la nesfîrșit, dragă erou Vadim Pisari, ex-membru al unui partid liberal-democrat, ce nu vrea  să-și apere nici măcar propriii săi membri.

Fie-ți țărîna cerului ușoară, dragă Vadim!

Să trăim și să te tot pomenim!

Să trăim și să nu ne mai amintim  de Lașitatea LuLeancă-Filat!

Uitat fie numele lor!

Acum și pururea, și-n vecii vecilor. Amin!

 

P.S. În anul declarat Doina și Ion Aldea-Teodorovici, fariseii fără nume și renume, evident, sunt, de fapt,  ce-au fost și fi-vor mereu: conducători sub cizmă rusească!

Vi-i mai amintiți?

Da, da, chiar ei urlau mai ieri pe toate hudițele Basarabiei, îndemnîndu-vă  să-i votați  fără frică.

I-ați crezut, i-ați votat și v-ați trezit cu guvernul fricoșilor lumii în casă!

Iar în casa vecinilor voștri Rusia, nestingherită de nimeni, împușca de veacuri  Viitorul acestui pămînt!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*