Curvia ca politică de stat la poporul ales al lui satan?

Episodul cu cei doi deputați rătăciți intenționat de cîrd și votul de ocară din etapa ordinară a nealegerii baciului democrat  în jilțul de președinte mi-a reconfirmat faptul, aproape incontestabil pentru restul globului, că  există, pe undeva, pe aproape, o pseudonație de curve, pentru care CURVIA e religia, scuzați, politica de stat, în care  aceasta, Nația,  crede, se încrede și se închină din naștere pînă  în  moarte.

Cel puțin!

Neamul  acela, de după Snegur, Lucinscki și Voronin, exportă cea mai mare cantitate de curve pe tot mapamondul, acesta fiind  unicul  produs seminatural, ecologic impur, datorită căruia suntem  recunoscuți ca stat libertin, suburban și incoerent, un stat COCOTIER de primă importanță în Liga națiunilor, unde cocotele înfloritoare sunt principalele donatoare de resurse financiare pentru copiii, soții, părinții  și bunicii lor.

Putem vorbi despre  o societate căreia i-au fost amputate de Ruși memoria, inclusiv cugetul național, sufletul, inclusiv inima românească, și acum aleargă –  stat-mutant între Rusia și Europa – fără remușcări, dar cu dorință nelămurită de a parveni cu orice preț.

Cu orice preț li se cere, oricît!

În această parte uitată de Lume, pepenii roșii cresc în stejari, iar fondatorii acestui nou soi de legumă cățărătoare, datorită conlucrării cu megapoponarul de la răsărit Edy Baghirov, în aprile 2009 au pus stăpînire pe tot ce mișcă în statul-cocotier, cu prim-ministru cocotier, deputați cocotieri și alegători cocotieri pe potrivă.

Aici și numai Aici, cocota cu fluiera-n acțiune continuă e blazonul de nelipsit pe orice edificiu de stat.

Aici și numai Aici, preoții și călugării adorm cu  mîna stîngă pe Biblie și cu cea dreaptă în pantalonii mirenilor de sex masculin.

Aici și numai Aici copiii sunt violați de profesori, bunicii de elevi,  spectatorii de actori, desfrînarea în public e normă absolut legală, iar casele de amor în direct își au locul în orice instituție guvernamentală și subdiviziune a ei.

Numai Aici, în ziua cînd trebuie să fie ales noul baci, pepenii roșii, de comun acord cu urmașii declarați ai lui Lenin, Stalin și alte vreascuri politice, demult apuse în veac, se tăvălesc de rîs  în divanul Puterii de stat, bucuroși că Rusia-maică  e pe deplin fericită de gestul lor, unic, și ireproșabil pe glob!

Într-un stat diabolic, creat de Hitler și Stalin, și moștenit cu plăcere de fiii, nepoții și strănepoții acestora, de circa 200 de ani, fără rușine, în cazul în care cugetul și inima lui, necontrafăcute de toate istoriile și ideologiile de ocupație, sunt alături, în imediata sa vecinătate, în îndelungă-așteptare…?

Într-un stat-colonie a Nimănui și-a Tuturor, unde poporul se vrea  pe vecie alesul lui Satan, doar ca acesta să-i dea cît mai multă plăcere , putere și bani?

Un stat cocotier, cu popor cocotier, cu guvern cocotier, cu parlament cocotier, cu duhovnici cocotieri pe măsură?

Și în el condamnat să rămîî  să Reziști…?

Pînă cînd?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*