Să fie, oare, Noua Republică, Partidul Poporului și Mișcarea Populară doar diversiuni pentru distragerea atenției de la ”Revoluția Mondială”?

Politicienii și oligarhii controlează România, o țară ruptă de realitate, dar cuplată la Realitatea, Antene, B1, OTV și alte televiziuni intoxicatoare. România este ținută departe de convulsiile molipsitoare, de rebeliunile sociale din țările în care populația fierbe și se revoltă. România este manipulată, dezinformată, debusolată, intoxicată, orbită, anesteziată…Este aceeași tactică meschină a conducătorilor vânduți, rupți de interesele naționale de două decenii. Prădători și trădători ei înșiși străini de Țară și Neam, fie ei din interior, spunându-și cu fală trufașă ”români”, fie din exterior, străini haini care mimează prietenia și simpatia față de România. Oricât de multe mașinațiuni se fac pentru blocarea informațiilor și menținerea decuplării României de la evenimentele de interes planetar, internetul se dovedește a fi bumerangul informațional, sabia cu două tăișuri în mâna conducătorilor țării, din țară și din afară…

Internetul sparge embargoul informațional și solidarizează omenirea. Combinatorii și dezbinatorii noștri aruncă în arena politică fel și fel de formațiuni în fază de intenție, cu scop diversionit de atomizare, de fragmentare și mai mare a societății, de distragere a atenției și ecranarea informațiilor alarmante care anunță de mai multă vreme adevărate explozii sociale la nivel planetar. Manipulatorii profesioniști lucrează cu motoarele turate la maximum pentru a menține în beznă populația României care poate reacționa imprevizibil, atipic… O astfel de manevră este inventarea de noi  formațiuni politice care să capteze atenția, cele consacrate pierzânduși credibilitatea, provocând lehamite, dezinteres general.  Presa obedientă aflată în serviciul  forțelor guvernamentale înfrățite cu forțele Opoziției în fața pericolului înlocuirii la pachet a întregii clase politice, detonează  artificii și petarde mediatice pe tema noilor partide în vreme ce  în lume au loc frământări, mișcări, proteste, lupte de stradă, revolte de însemnătate istorică.

Acesta este motivul pentru care aflăm accidental, fără ca presa să le difuzeze drept informații de maximă importanță, că, recent, din New York, de  la Liberty Plaza, marele cartier financiar al Americii, au izbucnit manifestații ale  militanţilor mişcării „Ocupăm Wall Street” (OSW), împotriva corporaţiilor responsabile de criză care face ravagii în lume. Acesta este motivul pentru care presa românească trece cu vederea faptul că mișcările de stradă de pe Brooklyn au luat amploare în weekend, soldându-se cu sute de arestări și escaladarea unor tensiuni fără precedent cauzate de degradarea alarmantă a vieții, de rata insuportabilă a șomajului, de creșterile apăsătoare de prețuri, de lipsa de perspectivă a tinerilor, de imposibilitatea plății ratelor la bănci, de execuțiile silite care lasă pe drumuri sute de milioane  de oameni în lume, de furia omenirii din toate țările împotriva propriilor guverne și împotriva guvernului lumii încă ocult.

Nu este bine ca românii să afle că protestelor declanșate de către manifestanții newyorkezi li s-au alăturat foarte rapid, prin apeluri mai ales prin rețelele de socializare, tot mai mulți militanți din Los Angeles, San Francisco, Seattle, Toronto, Atena, Berlin, Frankfurt, Stuttgart, Viena, Tel-Aviv, Milano, Lisabona, Madrid…Pandemia revoltelor este în plină extindere, așa cum a profețit Nouriel Roubini, omul care a anticipat nu doar criza economnică, ci și criza capitalismului, izbucnirea și propagarea cu repeziciune a  unei revolte, a unei revoluții mondiale. Mișcările violente din Orient, Israel, Grecia, Germania, Marea Britanie, China și, cum se așteaptă, din tot mai multe țări în care populațiile se contaminează informatic pe fondul tensiunilor crescânde din cauza înrăutății vieții, se încadrează în premonițiile celebrului economist. Să nu uităm anticipatele revolte sângeroase din Londra, Birmingham, Manchester, Liverpool și alte orașe britanice, cărora greu le-au făcut față forțele represive în luna august. Mă întreb și eu, nu cumva ”profetul crizei” are exact misiunea de a ridica masele, pentru a declanșa o revoluție controlată, dirijată, la comanda guvernului  mondial ocult?

Orbi și surzi să fim și tot aflăm ce se întâmplă în lume, măcar din presa privată, de pe net de la prieteni, de pe bloguri și de pe rețelele de socializare. Dar nu le dăm importanșa cuvenită. Folosind mijloace eficiente de distragere a atenției, de diversiune, de tabloidizare a audiovizualului, de inducerea dezinteresului pentru mediul politic, ori de direcționare a atenției spre formațiuni gen Alba-Neagra…ca Zăpada neagră de murdară, ori spre nesfârșita băsesciadă care face parte din scenariu, autoritățile române, responsabile cu orbirea și asurzirea populației de 21 de ani, reușesc, iată, să pună întregii națiuni ochelari de cal. De cCal înhămat la dricul României. Sunt manevre strategice de decuplare a românilor – și așa abătuți, duși cu mintea la nevoile existențiale –  de la evenimentele externe care marchează istoria contemporană, știindu-se că în jocul mondial țara noastră este o mică rotiță, o anexă la mecanismul marilor puteri și că bravii noștri conducători joacă așa cum li se cântă, pe bani… Ne aflăm în fața celei mai mari diversiuni din ultima sută de ani, mai mare decât cea din 1989. Presa coruptă, manipulată și manipulatoare, intoxică, omoară  vigilența civică, îndobitocește sistematic, prăfuiește vederea, omoară retina, anihiliează discernământul colectiv cu intrigi politice, cu sugestii de masă anacronice – de pildă prin scoaterea de la naftalina istoriei a Regelui și Monarhiei și din morminte a Ceaușeștilor exact în aceste zile de mari frîmântări.

Se tabloidizează toate  știrile, predomină evenimentele mondene, desute, se dozează zilnic otrava informațiilor, metodic și metodologic, științific… Președintele Băsescu a intrat parcă în streche mediatică, asaltează cu declarații toxice prin care spune orice altceva decât despre starea națiunii, nu mai zic a lumii. Ofițerii sub acoperire din tagma mediatică acționează la comanda serviciilor de informații cuplate cu forțele guvernamentale obscure aliniate planetar.  Prin rare și discrete titluri de o șchioapă, doar presa independentă  încearcă să aducă la lumină realitatea dramatică din lume. Nu este greu de înțeles că o nouă ordine mondială înseamnă necesită schimbarea orânduirilor sociale perimate:  capitalismul și socialismul.

Fără să fiu profet, nici măcar unul fals, vă spun vouă: trecerea la noua orânduire socială ( a nu o confunda  cu ”noua ordine mondială”) a început, vor avea loc mișcări din ce în ce mai extinse și violente, anarhice, și nici un stat polițienesc modern nu mai poate  înfrâna clocotul omenirii în cazanul istoriei.

Pe 15 octombrie este anunțată manifestarea REVOLUȚIEI MONDIALE în stradă, în toată lumea. Mesajul manifest care cheamă la revoluția mondială este: „Suntem conştienţi de corupţie, de minciuni, de războaie, de sistemele nedrepte care încurajează comportamentele egoiste şi anti-sociale, de violări ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete şi a locuitorilor săi, de acţiunile injuste şi inumane ale corporaţiilor globale pentru putere şi profit… Şi ne-am săturat! Pe 15 octombrie 2011 putem produce o SCHIMBARE ADEVĂRATĂ, dacă oamenii de bun simţ ai acestei planete vor putea lăsa deoparte nimicurile care îi separă şi se vor UNI! Revoluţia Globală – 15 octombrie 2011. Vrem o democraţie reală. Pentru oameni, făcută de oameni. Opriţi maşinăria – creaţi o nouă lume! Acesta poate deveni un eveniment de cotitură… depinde de TINE! Casa noastră, vieţile noastre, viitorul nostru. Nu sunteţi singuri. Viitorul e acum. E timpul să modernizăm planeta”.

Nu știu ce nume și ce doctrină va avea noua orânduire socială, dar eu i-aș spune ”comunitarism”. Un capitalism socialist, sau un socialism capitalist… în care naționalitățile și comunitățile vor înlocui statele, confederațiile, uniunile…Vor fi trasate noi frontiere…Noua doctrină va fi comunitară, civică, dedicată familei și familiei familiilor…Un fel de tribalizare.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*