CAZIER MORAL DE POLITICIAN… PENAL – serial despre cei mai lustrabili și mizerabili (ș)parlamentari (1)

FIȘA PENALĂ a (ne)inculpatului IULIAN URBAN

Cititorii, alegătorii sau chiar ei, actorii (!) serialului sunt invitați să urmărească, pentru clarificărea portretelor personajelor pe care le interpretează de parcă nu ar fi ei înșiși, în filmele youtube despre ei, cu dezvăluiri, pe care le difuzăm prin ”NAȚIUNEA TV”.

Pentru a lua prin surprindere în jungla lor politică greu accesibilă cât mai mulți prădători, voi începe seria dezvăluirilor cu șacalii, hienele și coioții mai mici.

Iulian Urban, de profesie pedelist neosecurist (voi argumenta), altminteri și el, acolo, vicepreș (!) al Comisiei Juridice senatoriale, face parte din lotul avocaților diavolului (fiecare pentru sine.. cu o coloratură politică sau alta de fațadă, de fard).  Acest coiot nu se jenează și abuzează prestând avocățeala(!) imorală, de căpătuială,  prin trafic de infleunță, sugând vampirește în draci sume cu spume de la buget prin contracte smulse consiliilor de la diferite instituții de stat și regii, de la consilii județene și locale și chiar de la cele mai sărace primării din teritoriul unde împărătesc îpeste colegii…

Băiat bun, din popor(!), flecar și sprințar, nu știu dacă și șprițar, Iulică este nelispit de pe facebook unde prestează pentru propria imagine mai ales prin pompoasa funcție în care s-a autoinvestit, de președinte al Asociației de Asitență pentru Consumatori, șmecherie pe hârtie prin care vrăjește și prostește avocățește cei abia 3.489 de ”like”-iști de pe lista-i veche de trei ani, mințind fraieriții și fraierimea că le apără interesele.

Acest coioțel(!) se laudă pe propriul bloguț, respectiv blogușor de (Anul Nou…), cu o carieră impresionantă de avocat și politichian, nefiindu-i rușine să afirme că l-a avut ”dascăl pe celebrul avocat Costache Câșlariu”, despre care i-am atras atenția că îl cheamă de fapt Costachi, nu Costache (măi Lache!) și că omul cu păr grizonat încă din tinerețe, din cauza misiunilor de spionaj și a belelelor de familie, a fost un ”anonim” colonel de securist ordinar care, rejectat fiind de sistem cu prilejul spălării și schimbării la față prin măgurenizare(!), s-a apucat la o vârstă venerabilă de avocatură, să aibă ce băga în gură,  peste pensia nesimțită.

”După absolvirea Facultății de Drept au urmat câteva încercari de a intra în “sistem” însă modul în care se derulau relațiile șef-angajat la Parchet în anii 1996-1997 (de parcă altădată, mai de demult sau acum, e altfel, n.a.) m-au determinat să abandonez această variantă. Am început o pregatire profesionala sub îndrumarea celebrului avocat bucureștean Costache Câșlariu un om care aparținea ca structură morală perioadei interbelice însă teleportat parcă fară voia lui în vremurile tulburi ale tranziției.”  flendură steagurile acest Pristanda mincinos ”cu stagii de pregătire în Piața Universității și martor direct la excursiile minerilor pentru disciplinarea intelectualilor-golani …”, cum însuși debitează  în fișa p(r)ostului pe blog.

Securiștii, se știe, sunt securiști pe viață, iar ce naște din securist neosecurist se cheamă…

”Discipolul” rural Urban(!) a pus lăbuța  pe mai multe contracte în colegiul ilfovean, între care și un contract de consultanță cu mai multe cifre și zerouri păguboase  pentru bugetul local, de la dom primar Ion Florian Dănuț  cel darnic la bănuț în dauna primăriei Balotești.

În episodul următor  va juca în film un rumegător pesedist,  apoi un uliu din păsăretul liberal, pe urmă un traseist din măgăretul uneperist, după aceea un porcușor rozător udemerist…

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*