Apelul Alianței Forța Națiunii către Stelian Tănase, legiunile mediatice, politicieni și dulăii oligarhilor – Nevoia exercițiului de minimă moralitate și deontologie profesională

Urmare a difuzării sistematice de către consilierii răspândaci de pe facebook și alte rețele sociale a scriiturilor telegrafice intoxicatoare ale zelosului teleblogger Stelian Tănase, de genul aforisticelor și afurisitelor articolașe pentru sugestie colectivă, accesibile direct de la țâța vacii,  de la sursă, de pe blog, intitulate „Băsescu e bolnav?” și „Boala lui Băsescu”, acestea fiind cele mai recente și lesne accesibile pe pagina de intoxicare a venerabilului, veneratului și venericului user (ca limbaj și obsesii, de pildă prin „Felația în afacerile de stat”, ”Căutați-vă o femeie, „Nevroza și sexul matinal”, „Dracula și prostituatele” alăturate neortodox de necuviincios titlului „Maria, Fecioara”), în nume personal și în numele asociației civice militante  ”ALIANȚA FORȚA NAȚIUNII”, transmit public celor menționați următorul apel:

Destul Stelian Tănase şi voi, haită de mii de „steliani” şi „stelici” mai mari şi mai mici! 

 Ar fi mai nimerit să se numească ”BOALA PE BĂSESCU” tot ceea ce varsă telemercenarii, telepostacii care nu mai încap pe sticlă şi au invadat reţelele de socializare prestând muncă asiduă de desocializare, de întreţinere şi înteţire a dihoniei politice între românii mai sensibili la numele şi clevetirea tabloidiztă pe teme date şi dirijate, postaci scribaci  între care, deplorabile Stelian Tănase, excelezi prin ceea  dejectezi de parcă ai fi plătit la două sau mai multe norme peste normă, plus sporuri de noxe la munca de jos.                             

 Nu că nu ar merita Băseasca față domnească toate cele rele pe care nici Volga(!) nu o să i le mai spele, dar mai lasă şi românii să gândească, să le transpire neuronii, coane Tănase!Mai slăbește-i din băsesciada asta de voi inventată și interpretată!  Dacă le tot injectezi zilnic tembelismul gata preparat şi dozat, administrându-l  după rețetar și ceas, împreună cu toate legiunile voastre de dezbinatori – combinatori, de ce ar mai gândi cu propriul creier luat de multele griji existenţiale? Ceea ce faceţi voi, nesăbuiților, este similar prestaţiei nenorociţilor de psihiatri din ospiciile şi temniţele ceauşiste şi dejiste: spălaţi creierele! Dar nu numai pe cele ale „duşmanilor” regimurilor, ci pe ale întregii naţiuni căreia, în cei douăzecișiunul de(bruc)ani, i-aţi indus sistematic, maladiv, sugestiv, obsesiv impresia că ar fi liberă, trează, sănătoasă mental. De fapt, în acest răstimp al lungii și păguboasei tranziții în care aţi îmbolnăvit societatea, ați coborât voi, ”psihiatrii”, „psihologii”, neopropagandiştii profesionişti  printre români, deghizați în psihipați, controlându-i, dirijându-i, imobilizându-i  în cămaşa de forţă mentală, cea mai perversă, urmărind să anihilați conştiinţa colectivă şi conştiinţa de sine, să falsificați percepţia corectă, obiectivă  a realităţii.                                                            

Încetează, Stelian Tănase, retrage-ţi dulăii medatici în travesti, sau pe cei cu tupeu, cu identitatea la vedere, cum curajos de sfios apari curat și nevinovat, ca avatar, fiind doar o clonă a altei clone, un artefact, o imagine de care se îngrijesc migălos consilierii tăi, cei neprofesionişti, la fel cum fac și cei ai Oprescului și ai altor zeci de politruci, dovadă lipsa de audienţă, vulnerabilitatea, necredibilitatea, sila pe care o stârniți dar nu o simțiți.

Ieşiţi de pe reţelele de socializare, ziariști obedienți, politicieni şi lingăi de oligarhi! Sunt reţele de reapropiere între oamenii pe care i-ați dezbinat ca să îi manevrați, este un mediu virtual de căutare a unor afinităţi fireşti contra eforturilor voastre câineşti, colţoase, de a-i  învrăjbi şi întărâta politic, de a-i desocializa. Retrăgeţi-vă, căci tare ar trebui să vă temeţi că de la aceste reţele vi se va trage când se va trage…                 

Stelian Tănase, eşti unul dintre cei conştienţi că la o a doua răzmeriţă nu vei mai putea brava de partea civică a baricadelor, mimând spirit şi aport revoluţionar, ci vei fi de cealaltă parte, a torţionarilor psihici, a trădătorilor și prădătorilor, a  manipuilatorilor, a mercenarilor între care, cu nemernicită dezonoare, eşti şef de haită, de legiuni.                

Stelian Tănase, încetează să te mai prostituezi moral, mediatic, fals apolitic..! Băsescu este o conservă politică expirată, știi foarte bine acest lucru, doar simulează forţă, face zgomot, este tot mai slab, amorțit, depăşit, bolnav cum zici, înfrânt de sistem ca şi Emil Constantinescu în urmă cu un deceniu, ca și Oziția de acum. Un sistem înfrânt de sistem, prăbușit în sine…                                            

Ce puneţi voi în loc, „formatorii” de opinie, combinatorii? Încercaţi să fabricaţi un alt Geoană? Trâmbițași lași, asta vroiați să oferiți naţiunii române, o caricatură, un pinochio tras de sfori de către un Sorin Ovidiu Vântu în rol de Gepetto, inotoxicându-ne cu mult timp înainte de campania ultimelor cotrocezidenţiale(!) care au dezmembrat națiunea?

Sunteţi în căutare disperată de un „păpuşoi”, de o marionetă, sau aţi găsit-o şi, în vreme ce o pregătiţi, o ciopliţi, o retuşați, o fardaţi, o învăţaţi rolul în culise, continuaţi să aruncaţi praf de praf mediatic în ochi, românilor, cu aceleaşi şi aceleaşi diversiuni şi pricini pe teme penibile ce se învârtesc în jurul cozilor voastre de câini de pază şi apărare a democraţiei voastre(!) originale, opera voastră, gânditorilor pentru noi, cei cu mintea slabă, o democrație cu mașinațiuni și inginerii de pricopseală pentru unii şi de sărăcire şi distrugere morală şi fizică pentru restul. Munciţi zelos  spre a distrage atenţia publică de la marile și adevăratele probleme dramatice ale acestei naţiuni abandonate, secătuite, expropiate hoţeşte, alungate cu de-a sila în cel mai dramatic exod naţional pe neoplantaţiile duşmanilor României.

Destul Stelian Tănase şi voi, haită  de mii de „steliani” şi „stelici” mai mari şi mai mici! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*