Despre totala lipsă de responsabilitate

Actualii români, trăitori ai spațiului geografic România, sunt urmașii poporului daco-getic-tracic, popor dominant, atât din punct de vedere al numărului, cât și din punct de vedere antropologic, vizionar, al Sud-Estului european.

Pe când grecii și romanii antici erau politeiști, daco-geții erau monoteiști, deci trecuți la un alt nivel filosofic de contemplare a realității spirituale. Sunt convins ca nu au împrumutat de la nimeni și că nu au fost influențați de monoteismul evreiesc, deoarece, din punct de vedere uman-evolutiv, spațiul Carpato-Danuvian, a reprezentat o alternativă excepțională de supraviețuire și dezvoltare a speciei umane în comparatție cu sterilitatea regiunilor din Iudeea.

Dacă evreii cu Abraham și Moise al lor, au ajuns la concluzia că există doar un Dumnezeu, geto-dacii deja stiau de mult acest lucru, și atunci când Isus Cristos a oferit omenirii o alternativă filosofică și mai evoluată, geto-dacii, au acceptat-o, ca o urmare firească a unei spiritualități avansate.

În fond este vorba de munca de arhivare a realității și geto-dacii nu erau interesați de munca de arhivare. Erau prea fericiți si bogați în acele timpuri și, ca multe alte civilizații dezvoltate și fericite, nu simțeau nevoia de „documentare”.

Fericirea, spre deosebire de mizerie, nu trebuie documentată! Roma antică a acceptat monoteismul și religia creștină doar din interes, iar evreii nu au acceptat filosofia și credinta lui Isus Cristos, deoarece evreii nu au ajuns nici acum, la nivelul filosofic geto-dac. Ei, în continuare, se războiesc cu musulmanii, cu toate că ambele religii, atât cea iudaică dar și cea musulmană sunt primitive și bazate pe neacceptare, pe răzbunare și, mai ales, pe segregarea acelora care nu „cred” și nu „accepta” de aceia ce cred și acceptă.

Având la îndemână experiența și cunoașterea istorică, nu pot decât să trag concluzia că întreaga civilizatiae geto-dacă (aici îi includ și pe traci, pentru că sunt convins ca eram același popor antic), era net superioară, filosofic vorbind, celor din Asia Mica.

Sciții, maeștrii metalului, oare nu au fost ei geto-daci?

Dar celții, care și ei se deosebesc de popoarele conviețuitoare actuale, nu ne-au fost frai buni nouă, dacilor, acum zece mii de ani?

Noi am fost, aici, în Sudul Europei de la început, direct urmași ai imigranților africani, strămoșii omului actual, noi am rămas prinzonierii timpului, sclavii rădăcinilor adânci, din care înca ne tragem sufletul și existența.

Peste noi au venit, în valuri, adevărații barbari: persii, romanii, slavii, maghiarii, mongolii și turcii. Toate aceste nații și popoare instabile în contextul apartenenței filogenetice și spirituale, instabilitate și nesiguranță exprimate în acte violente de cucerire și suprimare! Gelu, Vlad, Matei Basarab, Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare, Ion Vodă cel Cumplit, Vlad Țepeș, Mihai Viteazul au știut acest lucru, au știut tot ceea ce eu încerc sa expun, ba chiar mai mult și de aceea au luptat neînfricați pentru păstrarea continuității și decenței geto-dacice.

România actuală, ca stat de sine stătător, reprezintă doar o parte, cred că nu exagerez spunând, aproximativ 50 la sută din poporul geto-dac (trac) istoric și, bineînțeles, ca atunci se presupune o neglijență istorică de neiertat față de cei care în spirit și conceptie în continuare, prin limbă, crez, tradiție, aparțin poporului român.

Am încercat să explic această neglijenta mai demult, dar nu cred că oficialitățile actuale din România, pot fi influențate sau trezite la realitate.

Cei care reprezintă România actuală, nu sunt romani, nu sunt geto-daco-traci, sunt venetici, sunt slavi, mongoli, unguri, turci sau alte nații conlocuitoare, dar NU SUNT ROMÂNI!

De aceea, acesti „conducători” nu au nici un fel de responsabilitate față de adevăratul popor român.

Nu este vorba doar de cei care trăiesc acum în statul minimalizat actual „România”, ci și de toți cei care sunt români get-beget din tot Sud-Estul Europei.

Că este vorba de românii din Timoc, românii din Grecia, românii din Basarabia sau din Ungaria, nu are nici o importanță, deoarece atitudinea veneticilor care au ocupat poporul român și oficial „reprezintă” poporul român, este de totală indiferență, ba chiar mai mult, acești venetici, ne-români, speră că, cu timpul noi toți românii get-beget vom da uitării că suntem români, șira spinării a actualei Europe și că vom accepta dominația spirituală, trecătoare, a acestor dezrădăcinați, al acestor suflete goale.

Să nu ne dăm bătuți! Să ne aducem aminte de unde ne tragem! Să ne păstrăm mândria și demnitatea! Și vom învinge!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*