Kramer contra Kramer și Klaus pro Klaus, Fabritius și Johannis…

Vă „amenințam” cu un serial de tipul „Kramer contra Kramer” pe viceversa… „Klaus pro Klaus”: Fabritius și Johannis… Doi „Mengele” ucigași în serie, cu chip mediatic de Mendel(!), de fapt fiecare un soi de „părinte” nu al geneticii(!), ci al antigeneticii, al antibiologiei, al morții… Fiecare autor moral de genocid cu otrăvă, cu biocid… Sunt doi „Krameri” de pe plaiurile noastre mioritice, doi ciobănași sași mai de la oraș, care, parvenind în balada postdecembristă, ajunși în funcții speciale de decizie, comit beteșugeală și moarte în chinuri cu zâmbetul trufaș pe buze.

Un primar dintre aceia (parcă era cu „un sultan dintre aceia”…) aleși parcă pe viață,  KLAUS JOHANNIS, unul dintre cei mai protejați și „cosmetizați” nemți din rezervele  și rezervația cu statui ale statului,  implicat în traficul de copii – spun gurile rele ale presei , care nu scot fum pe nări și prin alte supape fără foc –  dar certamente, spune gura mea rea – autor al uciderii fără milă, mai ales prin otrăvire, a mii și mii de câini din Sibiu și împrejurimi sub paravanul unor acțiuni  și fonduri generoase, de imagine, de grijă nețărmurită, de cheltuieli pe adăposturi de cinci stele pentru bietele animale alese ca mostre… Dar vă spun și credeți-mă (căci vă veți convinge la timpul potrivit din ancheta ca un traăznet ce va urma, cu martori și probe): de ani și ani se chilăresc prin otrâvire mii și mii de câini pe piciorul de plai al baciului sibian.

Și un specialist în pesticide, doctor în biologie, KLAUS FABRITIUS, șef de șefi, tot parcă pe viață, în fel și fel de comisii, supervizorul care avizează otrăvurile „comestibile” și „potabile”, omul care aduce moartea autorizând genocidul alimentar în România, prin otrăvirea experimentală, în premieră mondială, a românilor, cu pesticidul Initium, printre alte „cide” despre care nu e timp și spațiu publicistic să vorbim încă, făcând ca țara noastră, și așa de pomină, să fie singurul laborator experimental al morții nu doar prin acordul complice, ci prin voluntariatul criminal al guvernanților și decidenților asupra sănătății și vieții noastre, prin merceneariatul instituțional oferit contra unor inimaginabile comisioane și favoruri de la marile concerne și statele acestora, prin corupția la cel mai înalt nivel , de a face din români un popor de cobai…

Bine, bine, vă întrebați și unii chiar mă veți întreba, pe ce mă bazez aducând aceste grave acuzații…  Căci ziariștii ăștia…Uite, dai pe goagâlul lui Vanghele (care nu mai este…) și găsești zeci de articole scrise de gazetari tari(!) care dau cu citatele din articolele altor gazetari și mai tari care dau cu citatele din articolele celor mai tari gazetari care dau cu apropo-urile despre una, despre alta…Ce e (de) scris și pentru ei… Și chiar și unii politruci politizează, cu har gazetăresc, cred ei, fel și fel de subiecte, specializați deja… Astăzi, spre a-l mai lăsa pe clientul meu, Remus Cernea,  să respire pe canicula asta, păros fiind și mai nou anal-ist ciuvist(!) editorialist  la acel trust trist traseit (!) care rupe românii de realitate(!),  prefer în treacăt, deocamdată, să îl amintesc pe unul dintre nu puținii guralivi și toxici parlamrentari – nu, nu este vorba despre Codrin Ștefănescu, plasă… –  care se pricepe al naibii la toate câte sunt și au impact cu protecția consumatorilor, consumaților, consumatoriștilor: senatorul melcilor de tip nou, suburban, Iuliu Urban care consemna la vremea potrivită (nu era nici cald, nici rece), la instalarea pe propriul blog în care jignește poporul român încă din titlu;  „Site-ul care spune ce și cum România e prostul satului”.

V-ați și prins, isteți cititori, de artificiul geni(t)al al gazetarului-politician în permanent dialog, trialog, polialog cu cetățenii, de jocul subtil de cuvinte „site – sat”…Și debitează: „Pentru mine care sunt un vorbitor fluent de engleză este foarte clar că suntem la baza unui experiment tip Auschwitz dar mai poetic doar că avem o mână de tembeli printre autoritați din motive sociale, politice, proasta organizare și informare de potențialul macabru al acestor experimente pe oameni din pacate români. Restul e poveste hollywoodeană unde dacă actorii mor producatorii câstigă și mai mulți bani. NU SE TESTEAZÂ pe GERMANI, etc. ci PE ROMÂNI, proști ca noaptea, scuze că mă repet și cu această ocazie”. E scris, ca pe tricolor unire, pe blogul Urbanului ( la punctuație nu am umblat, doar la diacritice și ortogafocritice).

Nu am înțeles ce legătură are prefectura cu sula(!), adică engleza fluentă cu Initium, decât după ce am citit în sfârșit, la sfârșit – vorba cântecului, citește până la final… și am înțeles ce învârtește și cum se învârtește Urbanul: „Din fericire mă învârt între mai multe celebrități în domeniul medical care nu spun „prostii’ și pot discerne între un experiment de laborator și unul de larg consum”. Și, pentru toată credibilizarea, publică în tălmăceală(!) proprie, controversatele puncte de vedere ale specialistului  în pesticide, insecticide, raticide și alte biocide, cândva șef activ al departamentului „Combaterea Vectorilor” din cadrul Institutului de Sănătate Publică București, Klaus Fabritius, în totală contradicție cu declarațiile reputatului  specialist nutriționist, Director al Institutului de Cercetări Alimentare, Prof.Dr. Gh. Mencinicopschi, declarații pe care le reproduc și eu, pentru cei cărora le-au scăpat cândva.

Klaus Fabritius: „Am avizat produsele (pe bază de Initium) în baza studiilor toxicologice efectuate în laboratoarele acreditate din Germania, care au evidenţiat că initium ca substanţă activă nu prezintă pericol din punct de vedere toxicologic. De asemenea, testele au arătat că produsul nu se acumulează în organism şi este eliminat în 48 de ore”.

Gheorghe Mencinicopschi: „Initiumul este un poluant, care are efecte adverse în momentul în care ajunge în organism prin intermediul alimentelor. Aceste studii, despre care se tot vorbeşte că au fost făcute în străinătate, sunt un fâs! (scuzați-i, vă rog, domnului profesor, expresia neacademică „fâs”) De pildă, când prăjim cartofi se nasc anumite substanţe toxice. Nu ştim ce se petrece când initiumul din alimente intră în contact cu aceste substanţe, pentru că s-au efectuat teste doar pe şobolani”. 1 mg de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat”.

Și nu pot ca, în loc de cel mai calificat verdict în domeniu, să nu îl re-citez pe ilustrul senator suburban Urban care postulează pentru actualele și viitoarele generații în limbajul a-fluent, neaoș, al domniei sale (dacă nu este prea mult spus…): „Nici nu s-a experimentat real acest produs și se si experimentează pe români. Ce țigănie o mai fi și asta. Cine a avizat așa ceva? Boc? Un semnatar orb și o marionetă analfabetă în domeniu. Băsescu, un șpăgar de Constanța ajuns președinte? Nici vorbă. Sunt niște „amici” din Ministerul de Agricultura care au avizat acest produs fără să le pese de nimic. Să facă ei burtica mare și cu o viluță și o plantație proprie pe care o să și-o permită nu vor folosi nici în glumă aceste produse. La cât proști reali există în Parlamentul Român nici nu-mi mai fac griji că pot să aprobe și exterminarea în masă a cetățenilor prin executare”(repet, nu am intervenit la punctuație).

Și nici nu pot să nu mă autocitez bloguindu-l de mama focului pe senator la instalarea sa pe blogul unde minte de aprinde(!) autoprezentându-se pompos în fișa postului de blogist: „Am început o pregătire profesională sub îndrumarea celebrului avocat bucureștean Costache Câșlariu un om care aparținea ca structură morală perioadei interbelice  însă teleportat parcă fără voia lui în vremurile tulburi ale tranziției”…I-am câșlărit-o imediat:  „Îmi permit să te corectez și să te sancționez, senatorule: Pe „celebrul” avocat îl cheamă COSTACHI (nu Costache) Câșlariu și nu a fost decât un „anonim” ofițer de securitate, un mic mare spion rejectat de serviciile ceaușiste prin 1980…O vreme a fost plasat în „afacerea Dr,Leontopol”, cine își amintește escrocheria cu așa zisul medicament minune „L”, pe bază de substanța hidrochinonă(?),  produs pe care Adrian Păunescu îl tot promova în Flacăra contra unor sume exorbitante, afacere pe care, apoi, a preluat-o și a monitorizat-o Elena Ceaușescu, pentru stoarcreea de bani și glorie de la grecoteiul escroc în halat alb, ucis, de altfel, mai târziu, în Germania, la comanda coanei Leana… După revoluție, întradevăr, dom` colonel Câșlariu s-a făcut băiat cu minte(!), avocat…Prin `85 i-a fugit nevasta din țară, cu una dintre cele două fetițe care avea un grav handicap congenital. I s-a aprobat un tratament în Occident…Fuga soaței  l-a pus în mare dificultate față de regim și servicii pe onorabilul securist care, după revoluție s-a grăbit să înregistreze primul OMG din România – „Totul pentru Sănătate”,   că-i mai bună decât toate chiar și dacă lucrezi de o viață în securitate. Mare mincinos mai ești și matale, cone Urbane…Cu un  așa dascăl…”

Ei, drace, cât de mult m-am îndepăratat de subiectul acestui prim articol din seria ce va urma, având în vedere câte sunt de lămurit pe teme atât de diferite, aparent, dar care au mai multe lucruri în comun, pe lângă faptul evident că ne învârtim (vorba Urbanului) în lumea toxicelor, a otrăvurilor, chimice și mai ales umane, în țigănia asta(!) în care Băsescu este de vină cu Bocul lui și cu „amicii” lor de la agricutură și sănătate publică…

Dar ce au cel mai în comun aceste nume și evenimente? Mă au pe mine, actorul în rol secundar în filmul de lung metraj, de vreo 16 ani, „Am fost cândva biolog…”(hoț nu am apucat să mă universitez, nu se înființase nici o facultate de profil și profit, nici parlament nu exista…) . Așadar, am biolog și subaltern al doctorului biolog Klaus Fabritius…Văzut, auzit, pipăit multe…

Bun, dar cu bietul primar de Sibiu ce am? Păi am: lucrănd la Cimitirul Elefanților Sanitari, numit de fațadă „Institutul de Sănătate Publică”, am avut prilejul să asigur asistență de specialitate colegului de breaslă, biologul Liviu Baște din sanepidul sibian și firmei prestatoare de deratizarea(!) în masă a rozătoarelor și mai ales a câinilor comunitari, constatând nemijlocit ura ce cu dragoste manifestă o manifesta her Klaus Johannis împotriva bietelor patrupede…

Dar cu Urban, senatorașul guraliv, ce naiba am, căci el apără consumatorii, abuzații,..Sincer? Cu acest „minciunicopschi”, unul dintre miile cu care ne-am pricopsit de 21 de ani, mai toxici și cu efecte imprevizibile în timp, poate mai grave decât Initiumul, am eu ce am…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*