Fumaţi etnobotanice şi muriţi cu zâmbetul pe buze! Veţi avea aprecierea Europei

Asist de ceva vreme la un „ceva” pe cât de periculos pe atât de sinistru: desființarea umanității de către oamenii „momentului” prin îndobitocirea voluntară a majorității! Aici: desființarea românismului!

Să spunem asemeni lui Creangă: nu știu alții cum gândesc dar, la mine în tară nu se mai poate gândi normal. Asta e una la mână! Doi: întâlnesc din ce în ce mai multi proști. Întâlnesc din ce în ce mai mulți pseudospecialiști cu pretenții de savanți și pe care nu-i contestă nimeni sau prea puțini ca să mai conteze pentru cineva. Întâlnesc din ce în ce mai multe lichele pe post de prieteni.

Istoria românilor a fost destrămată și contestată chiar de istoricii neamului. În afară de câțiva nebuni frumoși îndrăgostiți de necesitatea de a-ți cunoaște adevăratele rădăcini și adevărații înaintași, dintre specialiști nimeni nu contestă tocarea necontrolată a unei istorii care nu amenință pe nimeni dar amenință revelarea adevărului. Ştiți de ce s-a ajuns la radierea românilor de pe lista popoarelor europene și (nu „și”… mai degrabă „non”) mondiale?

Pentru că suntem un popor cu libertatea de a ne păstra tradiția! Un popor care nu face caz de imperfectiunile sau harurile sale! Un popor care și-a muncit în liniște pământul! Un popor care i-a primit pe țigani, pe unguri, pe turci, pe tătari, pe nemți, pe greci, pe italieni… cu brațele deschise pentru a conviețui ca prieteni!

Un popor care n-a stat cu nasul pe sus și n-a încălecat peste alte popoare doar pentru a le strivi dorința de afirmare națională, cu alt nume, numele lor, nu al tău ca parazit cu barda-n mână.

Un popor care a iubit pacea lui și a celor din jur mai presus de propria soartă.

Un popor bețiv care până nu de mult a băut băuturile lui sănătoase, tradiționale, curate, nestampilate de o comisie europeană.

Un popor care și-a mâncat în liniște produsele propriului pământ și i-a mai hrănit și pe alții aproape pe gratis (Cum Dumnezeu nu le-a stat europenilor grâul nostru în gât până acum ceva timp în urmă? Era foarte ecologic, nu? Era făcut de niște țărani cu mâinile mari și crăpate de la sevele pământului).

Un popor care lăsa boul să încalece peste vacă fără să stea să privească un „stress” inexistent si să practice tuningul pe bietele animale.

Un popor de mămăligari care și-a mâncat mămăliga amestecată cu lacrimile dreptei credințe.

Un popor care a dat puțini oameni meniți să ajute la dezvoltarea spirituală sau materială a omenirii, dar… atunci când a făcut-o a dat numai genii!

Un popor care, iată, ar avea nevoie de un duș rece acum și nu mâine.

Dacă nu ne trezim, vom dormi somn lung și la deșteptare vom avea un alt nume sau chiar mai multe și vom face ce și cum vor „ei”.

Vom mânca verdețuri făcute din carton presat. Vom mânca produse de carne făcute din reziduri petroliere. Vom bea vin din compuși organici refuzați de țesuturile sănătoase… Vom înghiții ca pe bombonele niște medicamente, multe și mărunte, cu stampilă de UE, produse în haznalele unor mari producători europeni și mondiali.

Nu vom mai bea ceai de sunătoare dacă ne va durea stomacul. Vom mânca pastila „x”. Nu vom mai bea ceai de tei dacă ne doare capul. Vom lua pastile de xanax, lexotan, stylnox, și alte… „x” – uri făcute din benzină încât vom deveni aurolaci cu pretenții de legumă!

Ce avem de făcut?

Noi dormim în timp ce ungurii ne vor pământul, Europa ne vrea goi și nemâncați, „Uniunea” (știm noi care) ne vrea săraci, umili, fără identitate și fără coloană vertebrală. Iar noi în cumințenia noastră de țărani stăm cu capul plecat și așteptăm ca „domnii” națiunii române să nu mai doarmă, să-și conștientizeze coloana vertebrală, să învețe să citească, să învețe să cunoască lumea și să simtă aerul, apa și pământul. Dacă nu vor învăța să simtă pământul sub picioare iar noi vom sta în continuare cu capul în nori… Dumnezeu nu va mai avea ce să salveze. De accea, dacă vă simțiți români, asumați-vă istoria și gândiți-vă la ce v-am spus, cu mintea voastră.

Nu a lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*