Nebunul atacă regele în tentativa de șah mat…

Președintele Traian Băsescu l-a atacat extrem de dur pe Regele Mihai, pe care l-a catalogat drept „slugă la ruşi”, considerând că abdicarea regelui a fost un „act de trădare al interesului naţional.” „Mareşalul Antonescu este vinovat în istorie pentru pogromul împotriva evreilor, pentru deportarea lor în Transnistria. Uităm că România avea atunci un şef de stat. Antonescu era prim-ministru. Unuia îi dăm averile, pe altul îl facem criminal de război. De ce? Doar pentru că unul a fost slugă la ruşi”, a spus preşedintele, în emisiunea „Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV”)

Suntem în fața unui atac năucitor de dur al Băsescului împotriva regelui Mihai, atac pe care nici Gheroghe Gheorghiu-Dej și nici măcar Ceaușescu nu și l-au permis. Sunt declarațiile pline de ură și mânie proletară(!) ale Președintelui, împotriva celui mai demn, moral și marcant bărbat de stat din ultimul secol, sunt șarje de diversiune tipic băsesculească.

Este mesajul unui personaj încolțit și disperat fiindcă simte că îi scapă țara din mâini și i se apropie sfârșitul politic. Un sfârșit ce îi va veni chiar de la judecata poporului pe care s-a bazat, amăgindu-l, mințindu-l, manipulîndu-l, învrăjbindu-l,.

De aceea, iată, Traian Băsescu sare la oricine, atacă pe oricine, se leagă de orice și calcă totul în picioare fără păs, fără măsură, fără jenă ca să ne deturneze atenția de la gravele erori ale propriului regim, continuatorul „operei”comuniste și postcomuniste de izolare, fărâmițare, pauperizare și distrugere a României, de alungare în cel mai odios exod istoric a poporului român transformat din NAȚIUNE în populație, în mase de manevră de către clasa politică și oligarhică a ultimilor 21 de ani, indiferent de culorile cameleonice de partid și de falsele doctrine.

Președintele Băsescu, nu mai încape îndoială, este din ce în ce mai…Ceaușescu. Simulacrul reformelor este un instrument propagandisc de a ne inocula prin sugestie colectivă falsa impresie că este puternic, decisiv, indispensabil, măreț, imbatabil, genial… și că el este modelul perfect de neodictator cu mască democratică. Larva comunistă din el iese din cocon la lumină, se specializează, se metamorfozează de la o zi la zi în omida păroasă care vrea să ne devoreze ca pe frunzele în vânt…Ne crede arbuști, și nu stejari.

Haideți, români, să fim pădure, să îi arătăm, lui și lichelelor din sistemul care l-a produs și îl înmulțește în mii și mii de Băsești mai mari și mai mici, la toate nivelurile și în toate structurile unui stat confiscat, parazitat, epuizat, că suntem copaci adevărați, că Țara are încă bărbați.

Parcă suntem blestemați să avem parte, periodic, de câte o astfel de larvă.

Trebuie să ne mobilizăm, să ne organizăm pentru a stârpi dăunătorul… Mișcarea România Altfel este gata să dea semnalul luptei care ne va dezrobi, așa cum stă scris în minunatele versuri mobilizatoare ale Imnului și Rugăciunii de suflet ale mișcării, „Tot ce e românesc nu piere”, cântate cu glas de fulger și tunet de către inegalabilul Tudor Gheorghe.: „Români, fiţi gata când veţi auzi / Semnalul care vă va dezrobi!. / Tot ce e romînesc nu piere şi nici nu va pieri”…

Români, fiţi gata când veţi auzi semnalul care vă va dezrobi!

 

 

Lasă un răspuns